Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Robot de cuina    BABYCOOK NEO BEABA
BABYCOOK NEO BEABA
Veure video

BABYCOOK NEO BEABA

Ref. 912773
Preu: 199,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,00 € per a futures compres.


Color principal / model: Grey / white - Gris
Grey / white - Gris
blau
Eucalyptus

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BABYCOOK NEO BEABA afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
BABYCOOK NEO de Beaba

La Babycook NEO de Beaba és el nou robot de cuina 4 en 1.

Característiques:
 • Cou a el vapor, descongela, tritura i escalfa
 • Gran gerra de vidre amb capacitat de 1250 ml i cistella de cocció en acer inoxidable de 1000 ml
 • Fulla acer inoxidable de doble inclinació i alta qualitat Sabatier Diamant
 • Modulació de la cocció amb vapor regulat. Cocció a el vapor ràpida 15 minuts: preserva els sabors i les vitamines.
 • Gerra de vidre XL * 1250 ml amb sistema de tancament i obertura amb una mà + cistella de cocció d'acer inoxidable 1000 ml. per preparar importants quantitats
 • Trituració per impulsos amb fulla d'acer inoxidable Diamant
 • Cistella de cocció d'acer inoxidable amovible: possibilitat de recuperar el brou de cocció ric en vitamines i minerals per modular la textura de les preparacions
 • Caldera d'acer inoxidable amb una gran obertura per facilitar el farcit, la dosificació i manteniment
 • Parada automàtica amb senyal acústic i lluminós a la fi de l'cicle: per cuinar sense haver de vigilar
 • Tapa desmuntable: facilita la seva neteja
 • Tancament de seguretat de la gerra: clic sonor testimoni d'un tancament correcte
 • Botó de comandament únic (cocció-trituració): solució ultra compacta
Babycook Neo de Beaba és l'únic robot nadó que permet una preparació fàcil i totalment sana dels àpats, l'aliat indispensable de l'menjar bé i ben estar d'el nadó.

* La gerra de vidre també es ven per separat.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
Potet 150ML BEABA 2017
912550 Beaba

9.00 €
BABY COOK SOL BEABA
91225 Beaba

160.00 €

Deixa'ns el teu missatge