Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP CADIRA ROURE de Stokke
PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP CADIRA ROURE de Stokke
Veure video

PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP CADIRA ROURE de Stokke

Ref. 495201
Preu: 249,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 7,47 € per a futures compres.


Color principal / model: Oak natural
Oak natural
Greywash
Negre


Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP CADIRA ROURE de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Personalització Tripp Trapp Cadira roure de Stokke

Stokke presenta el seu nou model de Tripp Trapp en fusta de roure. La cadira Tripp Trapp és evolutiva i ergonòmica, de manera que la podràs fer servir a mesura que el teu nadó vagi creixent.
  • Podrem adaptar la cadira Tripp Trapp a cada etapa de creixement del nen gràcies als seus múltiples accessoris disponibles
  • La cadira Tripp Trapp de Stokke està homologada per a poder ser utilitzada des dels 6 mesos d'edat de l'infant, oferint un alt grau de subjecció i seguretat
  • La Tripp Trapp, seguint la filosofia nòrdica, ens permet arrimarla a la taula perquè el nadó pugui menjar amb nosaltres a primerenca edat i així pugui aprendre amb la resta de la família
  • Alçada de la cadira i del reposapeus ajustable, de manera que la podran usar des de nadons acabats de néixer fins a un adult
  • Còmoda i adaptable a tothom
Ara pots comprar una Tripp Trapp roure i personalitzar-gratis amb el gravat del nom del teu fill, a la part posterior del respatller de la cadira. Escull el color que més t'agradi, indica'ns el nom que vols gravar i rep la teva Tripp Trapp personalitzada, perquè el teu fill la gaudi.

condicions:
Només es pot gravar la part posterior del respatller de la cadira
Indica el nom que vols gravar, en l'apartat d'observacions de la compra en línia, respectant majúscules i minúscules. No s'accepten accents
Les cadires gravades no es poden reintegrar ni retornar

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
TRIPP TRAPP ACCESSORI BABY SET
Stokke-tripp trapp

50.00 €

Gràcies als accessoris disponibles Baby Set i coixí (veure en prodcutos relacionats), la trona Tripp Trapp esdevé un moble homologat per a ser usat des dels 6 mesos d'edat fins a l'edat adulta, oferint-nos un alt grau d'seguretat i comoditat.

Amb el seu disseny elegant i els tres colors disponibles en fusta de roure, la trona Tripp Trapp ens ofereix un alt grau de combinacón amb la resta dels mobles de casa nostra. A més, la seva estructura ens permet adaptar-la a la nostra taula ocupant un mínim espai.

Altres característiques de la Trona Tripp Trapp:
  • Compta amb l'opció d'afegir-barres de desplaçament estesos opcionals per augmentar l'estabilitat en la part posterior.
  • El seu material ens permet netejar-fácimente amb un drap humit.
  • Pintura amb base d'aigua. No és tòxica.
  • No conté substàncies perilloses i està lliure de bisfenol i ftalat.
  • Porta una guia per regular el seient i el reposapeus per adaptar la cadira a l'edat del nen.

Deixa'ns el teu missatge