Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA
PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA
Veure video

PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA

Ref. 100101
Preu: 199,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,97 € per a futures compres.


Color principal / model: natural
natural
Walnut
Storm Grey
Negre
Hazy Grey
blanc
blanquejat
verd molsa
Rosa serè


Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Personalització Tripp Trapp Trona de Stokke

Personalitza el teu trona Tripp Trapp d'Stokke per convertir-la en un objecte únic per al teu fill!

 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
TRIPP TRAPP ACCESSORI BABY SET
Stokke-tripp trapp

50.00 €
TRIPP TRAPP ACCESSORI ARNES
Tripp Trapp

40.00 €
TRIPP TRAPP TRONA
Stokke

199.00 €
TRIPP TRAPP TRONA ROURE de Stokke
Tripp Trapp Roble

249.00 €

La Trona Tripp Trapp amb els accessoris disponibles, Baby Set i Coixí (veure productes relacionats), vam aconseguir una trona homologada per a nadons des dels 6 mesos fins a l'edat adulta, que ens ofereix un alt grau de subjecció.

Destaquem la seva elegant disseny i varietat de colors que la fan combinable amb tot tipus de mobiliari de la llar. Així mateix la seva estructura en forma triangular permet adaptar-la a la taula sense que ocupi un espai extra.

Altres característiques de la Trona Tripp Trapp:
  • Té barres de desplaçament estesos opcionals per incrementar l'estabilitat en la part posterior.
  • Els vessaments poden netejar fàcilment amb un drap humit.
  • Ofereix la possibilitat d'afegir accessoris com el Baby Set i el Arnés de quatre punts de fixació opcional.
  • La seva pintura no és tòxica. Està creada a força d'aigua.
  • No conté substàncies perilloses i està lliure de bisfenol i ftalat.
  • Porta una guia per regular el seient i el reposapeus per adaptar la cadira a l'edat del nen.
  • Té una garantia ampliada de 7 anys, disponible per a les parts de fusta registrant el producte a la web oficial de Stokke.

Deixa'ns el teu missatge