Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    POTES TRONA / SILLA STEPS Stokke
POTES TRONA / SILLA STEPS Stokke
Veure video

POTES TRONA / SILLA STEPS Stokke

Ref. 349408
Preu: 89,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,67 € per a futures compres.


Color principal / model: blau mitjanit

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a POTES TRONA / SILLA STEPS Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Potes per a la cadira Stokke Steps

Les potes de la trona evolutiva Steps de Stokke et permeten renovar la cadira i fer-la durar encara més.
  • Només inclou les potes.
  • Disponible en múltiples colors de fusta de faig

La Cadira Stokke Steps és un moble infantil que proporciona als nens un confortable seient quan es van fent grans. La plataforma ajustable per als peus dóna suport als seus peuets i permet als més grans entrar i sortir de la cadira sense ajuda. El suport corbat dóna protecció pels costats quan el nen està assegut davant de la taula. L'ampli seient arrodonit proporciona un confort i ergonomia òptims.

Stokke® Steps ™ es compon de diversos productes pensats per a cada fase de seient des del naixement fins als deu anys cobrint així totes les etapes de la infància.

Aquest sistema modular de fàcil ús proporciona una àmplia gamma de solucions ergonòmiques per seure; des d'una hamaca amb moviment de bressolar únic, passant per una funcional trona, fins una versàtil cadira.

 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals* per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

* Les condicions de devolució poden variar durant la campanya del Black Friday.


Productes relacionats:
STOKKE STEPS ACCESSORI BABY SET
349801 Stokke

79.00 €
PERSONALITZACIÓ SUPORT PER TRIPP TRAPP ROURE de Stokke
10870 respaldo Tripp Trapp

28.00 €

Fusta: massissa de faig / Faig tenyida i envernissada noguera.
Plàstic: PP-TC / PA

Deixa'ns el teu missatge