Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY
TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY

TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY

Ref. 428501
Preu: 44,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,32 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc
Negre
gris tempesta


Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables


Si vols comprar un/a TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Accessori per a Tripp Trapp: Safata TRAY

La safata TRAY de Stokke s'adapta perfectament a la trona Tripp Trapp, aquesta històrica cadira de disseny que compta ja amb més de 40 anys.
  • Proporciona versatilitat afegida al seu Tripp Trapp ja la seva llar.
  • El seu plàstic lliure de BPA és fàcil de netejar per als vessaments inesperats.
  • Dissenyat per funcionar amb el Baby Set (vegeu productes relacionats).
Tot i que la filosofia del dissenyador de la cadira TRIPP TRAPP és i ha estat sempre la d'incloure el nadó a l'entorn familiar des del principi, creant una cadira per arrimarla a la taula principal de la casa; Stokke Tray pot resoldre aquelles situacions que no permeten la seva adaptació a l'entorn. D'aquesta manera oferirem també un espai per al menjar del nadó amb gran comoditat i confort.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
TRIPP TRAPP ACCESSORI ARNES
Tripp Trapp

40.00 €
TRIPP TRAPP ACCESSORI BABY SET
Stokke-tripp trapp

50.00 €
TRIPP TRAPP TRONA
Stokke

199.00 €

  • Adequat des dels 6 mesos als 3 anys.
  • El Stokke Tray no està dissenyat per subjectar el nen a la cadira. Per sujtar li recomanem l'ús de l'arnès Tripp Trapp que pot trobés en els productes relacionats.
  • Valida per Baby setembre a partir del 2011 amb identificació (gravada en el plático) V2 i V3

Deixa'ns el teu missatge