Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY
TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY

TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY

Ref. 428501
Preu: 49,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,47 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc
Negre
gris tempesta

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a TRIPP TRAPP ACCESSORI SAFATA TRAY afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Accessori per Tripp Trapp: Safata TRAY

La safata TRAY de Stokke s'adapta perfectament a la trona Tripp Trapp, aquesta històrica cadira de disseny que compta ja amb més de 40 anys.
  • Proporciona versatilitat afegida al seu Tripp Trapp ja la seva llar.
  • El seu plàstic lliure de BPA és fàcil de netejar per als vessaments inesperats.
  • Dissenyat per funcionar amb l'accessori per Tripp Trapp Baby Set (vegeu productes relacionats).
Tot i que la filosofia de l'dissenyador de la cadira TRIPP TRAPP és i ha estat sempre la d'incloure a el nadó en l'entorn familiar des del principi, creant una cadira per arrimarla a la taula principal de la casa; Stokke Tray pot resoldre aquelles situacions que no permeten la seva adaptació a l'entorn. D'aquesta manera oferirem també un espai per al menjar de el nadó amb gran comoditat i confort.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
TRIPP TRAPP ACCESSORI ARNES
Tripp Trapp

40.00 €
TRIPP TRAPP ACCESSORI BABY SET
Stokke-tripp trapp

50.00 €
STOKKE STEPS ACCESSORI BABY SET SOFT PINK
349803
89.00 €
10.00 €
PERSONALITZACIÓ SUPORT PER TRIPP TRAPP ROURE de Stokke
10870 respaldo Tripp Trapp

28.00 €

  • Adequat des dels 6 mesos als 3 anys.
  • El Stokke Tray no està dissenyat per subjectar a l'infant a la cadira. Per sujtar li recomanem l'ús de l'arnès Tripp Trapp que pot trobés en els productes relacionats.
  • Valida per Baby setembre a partir de l'any 2011 amb identificació (gravada en el plático) V2 i V3

Deixa'ns el teu missatge