Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE iZi TWIST i-Size Car Interior de BeSafe
CADIRA DE COTXE iZi TWIST i-Size Car Interior de BeSafe

CADIRA DE COTXE iZi TWIST i-Size Car Interior de BeSafe

Ref. B2TWI.00.CB
Preu: 655,00

Color principal / model: Car Interior
Car Interior

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe iZi Twist i-Size Car Interior de BeSafe

La nova cadira de cotxe de BeSafe iZi Twist B i-Size destaca per permetre que els nens viatgin fins a 5 vegades més segurs, orientats a contramarxa, fins aproximadament els 4 anys.
Compleix amb la normativa més recent UN R129 i ha superat les proves més exigents del Plus Test.

novetats:

Per millorar a seguretat en cas d'impactes laterals, la cadira iZi Twist B i-Size incorpora el Dynamic Force Absorbir com a solució al reposacaps del seient. Està fabricat amb materials especials i conté zones flexibles, que absorbeixen correctament la força d'un impacte lateral, en doblegar la zona interior mentre les zones exteriors romanen rígides.

Compta amb els eficaços Two-Fit cushions, que permeten ajustar la subjecció i la comoditat per separat, a mesura que creixi el nen. Gràcies a la seva fabricació a força de materials tous però resistents, aporten una major estabilitat i suport en passar de la cadira de nadó a la cadira per a nens petits.
Es recomana retirar-los als 2 anys, però poden qutarse abans o després, en funció del creixement.

Característiques destacades:

  • Protecció contra impactes laterals (SIP) incorporada al seient
  • Protecció lateral addicional (SIP +) amb forma personalitzada
  • Orientable gràcies a la seva rotació lateral
  • Inclinació del respatller regulable un cop muntat
  • Indicadors visuals i auditius per comprovar el muntatge
  • Ajust del reposacaps i els cinturons en un sol pas
  • Confort amb 4 posicions d'inclinació
  • Reposacaps ajustable a 10 posicions per adaptar-se al creixement
  • Ventilació mitjançant sistema de ventilació en la part posterior

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge