Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke
PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke

PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke

Preu: 72,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,16 € per a futures compres.


BANYERA FLEXIBATH XL de Stokke: Transparent / Blue
Ref:
Transparent / Blue
blanc
HAMACA PER FLEXIBATH DE STOKKE: blanc
Ref:
blanc


Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack banyera Flexibath XL + hamaca de Stokke

El pack banyera Flexibath XL + hamaca de Stokke inclou:

Banyera Flexibath XL

La banyera Flexibath XL ara més àmplia i espaiosa, creix amb el teu petit. És apta per a nadons en creixement i nens petits de fins aproximadament els 6 anys.

Conserva les mateixes característiques de la versió original, però ara amb més amplitud.
El seu disseny permet plegar-la en pla per transportar-la i guardar-la fàcilment, ia més, és prou àmplia perquè els germans la comparteixin còmodament.

S'ajusta a la majoria de banyeres i plats de dutxa, és ideal per usar-la en interiors o a l'aire lliure, i la base de la banyera és antilliscant i compta amb un tap de drenatge termosensible per buidar-la fàcilment.

hamaca Flexibath

Un bonic i elegant suport de Stokke per al bany de la criatura que assegura màxim confort i seguretat mentre permet completa llibertat de moviment per al nadó.
  • Pes màx .: 8Kg (aprox. 8 mesos)
  • Amb la qualitat d'un producte Stokke
  • Gràcies a la seva dissenyat s'adapta a la forma natural d'el cos de l'bebè
  • La seva forma ergonòmica imita el suport d'un braç ferm i garanteix confort i seguretat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
SET DIARI STOKKE MUNCH
529901

50.00 €
GUALDRAPA SLEEPI de Stokke
10510/ Sleepi

30.00 €
portavasos STOKKE

19.50 €

Banyera XL:
  • Desplegada: 78'5x26x41 cm
  • Plegada: 78'5x26x8 cm
hamaca:
  • Per a ús de 0 a 8 mesos
  • Màxim 8 kg / 17,6 lliures
  • Mesures: Llarg: 42 cm Ample: 23 cm Alt: 12 cm
  • Pes: 0,3 Kg

Deixa'ns el teu missatge