Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke
PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke

PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke

Preu: 72,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,16 € per a futures compres.


BANYERA FLEXIBATH XL de Stokke: blanc
Ref:
blanc
Transparent / Blue
HAMACA PER FLEXIBATH DE STOKKE: blanc
Ref:
blanc

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK BANYERA FLEXIBATH XL + HAMACA de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack banyera Flexibath XL + hamaca de Stokke

El pack banyera Flexibath XL + hamaca de Stokke inclou:

Banyera Flexibath XL

La banyera Flexibath XL ara més àmplia i espaiosa, creix amb el teu petit. És apta per a nadons en creixement i nens petits de fins aproximadament els 6 anys.

Conserva les mateixes característiques de la versió original, però ara amb més amplitud.
El seu disseny permet plegar-la en pla per transportar-la i guardar-la fàcilment, ia més, és prou àmplia perquè els germans la comparteixin còmodament.

S'ajusta a la majoria de banyeres i plats de dutxa, és ideal per usar-la en interiors o a l'aire lliure, i la base de la banyera és antilliscant i compta amb un tap de drenatge termosensible per buidar-la fàcilment.

hamaca Flexibath

Un bonic i elegant suport de Stokke per al bany de la criatura que assegura màxim confort i seguretat mentre permet completa llibertat de moviment per al nadó.
  • Pes màx .: 8Kg (aprox. 8 mesos)
  • Amb la qualitat d'un producte Stokke
  • Gràcies a la seva dissenyat s'adapta a la forma natural d'el cos de l'bebè
  • La seva forma ergonòmica imita el suport d'un braç ferm i garanteix confort i seguretat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
PACK SNACK STOKKE MUNCH
530401
28.00 €
12.00 €

Banyera XL:
  • Desplegada: 78'5x26x41 cm
  • Plegada: 78'5x26x8 cm
hamaca:
  • Per a ús de 0 a 8 mesos
  • Màxim 8 kg / 17,6 lliures
  • Mesures: Llarg: 42 cm Ample: 23 cm Alt: 12 cm
  • Pes: 0,3 Kg

Deixa'ns el teu missatge