Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cosmètica    CREMA SOLAR PER NADÓ MAMMABABY
CREMA SOLAR PER NADÓ MAMMABABY

CREMA SOLAR PER NADÓ MAMMABABY

Ref. OL01C50
Preu: 19,90

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 0,60 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a CREMA SOLAR PER NADÓ MAMMABABY afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Crema solar protecció 50 +

La crema solar per nadó de Mammababy és de protecció 50 + i serveix tant per a la cara com per al cos.

Emulsió d'esprai solar d'alt factor de protecció, amb fórmula dissenyada per a pells especialment clares i per als primers dies d'exposició solar.

És transparent, de textura agradablement suau i ràpida absorció. Garanteix una protecció d'ampli espectre enfront de les radiacions UVB-UVA, oferint una protecció eficaç i segura.

Compta amb un dosificador 360º, que permet una aplicació fàcil i homogènia del producte fins i tot en les zones més difícils d'aconseguir, facilitant una protecció uniforme i una resposta gradual de la pell a l'acció de el sol.

La crema solar de Mammababy es pot aplicar a partir dels 3 mesos.

Forma d'ús

Aplicar el producte de protecció solar abans de l'exposició. Torneu a aplicar amb freqüència per mantenir la protecció, especialment després de suar o després de mullar-se o assecar-se.

Envàs de 150 ml

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
GEL DE BANY MAMMABABY
OL01GEL

10.90 €
SABÓ DE BANY MAMMABABY
OL01JAB

10.90 €
ESTOIG VIATGE MAMMABABY
OL01EST

25.90 €

  • Recomanat per Aimi - Associació Italiana de Massatge Infantil
  • Línia MammaBaby és una nova línia de productes d'higiene-cosmètics dissenyats per a nens i ideals també per als adults.
  • Tots els productes "Línia MammaBaby" porten extractes naturals provinents de l'agricultura ecològica. Tots els productes han estat dermatològicament testats, no contenen SLES (sodi lauril èter sulfat), no porten colorants ni parabens. Tot el procés de fabricació es duu a terme a Itàlia. Tots els productes "Línia MammaBaby" estan elaborats a base de matèries primeres de la més alta qualitat. La màxima qualitat va acompanyada d'un disseny senzill i molt atractiu, concebut per a ser reconegut fàcilment pels nens.
  • Línia MammaBaby és una nova marca creada per Olcelli Farmaceutici.
  • INGREDIENTS: Prunus amygdalus Dulcis OIL

Deixa'ns el teu missatge