Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Biberons i tetines    TETINA CALMA LLET Matern Medela
TETINA CALMA LLET Matern Medela

TETINA CALMA LLET Matern Medela

Ref. 008,0141
Preu: 13,76

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 0,41 € per a futures compres.


Color principal / model:

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a TETINA CALMA LLET Matern Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Calma - la solució d'alimentació definitiva de llet materna per al seu nadó

Per a una mare que cerca la solució d'alimentació òptima per alimentar el seu nadó amb llet materna, Calma és la solució ideal. Calma es va desenvolupar a partir dels resultats dels nostres estudis amb la Universitat de Western Austràlia. Per això, Calma és la solució d'alimentació ideal per als nadons que estan sent alimentats amb llet materna del pit, ja que els permet succionar, empassar i respirar, com han après del pit. Tant si li dóna el pit com si utilitza Calma, el nadó ha de crear buit perquè flueixi la llet materna. Quan el nadó fa una pausa, el flux s'atura, igual que quan li dóna el pit.

De manera similar a la lactància, el seu nadó pot:
  • Beure, fer pauses i respirar al seu ritme natural.
  • Crear el seu propi buit combinant moviments de la llengua i de la mandíbula.
  • Conservar la forma natural de succionar, i així facilitar la transició de la lactància a l'alimentació amb llet materna amb Calma i, de nou, al pit.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
BIBERON 150 ml CALMA Medela
008/0126 Medela

16.95 €
BIBERON 250 ml CALMA Medela
008/0190 Medela

19.97 €
TETINA CALMA LLET Matern Medela
008.0141 Medela

13.76 €
BOTELLA BIBERON 250ml 2U de Medela
Medela 0080137

12.74 €

Material ampolla: Polipropilè (PP) lliure de Bisfenol-A
Material tetina: silicona
Capacitat: 150ml

Deixa'ns el teu missatge