Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE SWING MAXI de Medela
EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE SWING MAXI de Medela

EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE SWING MAXI de Medela

Ref. 101041613
Preu: 245,93

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 7,38 € per a futures compres.


Color principal / model: groc
groc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE SWING MAXI de Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Nou extractor de llet elèctric doble Swing Maxi de Medela

El nou extractor de llet elèctric doble Swing Maxi de Medela és la versió actualitzada de l'icònic Swing Maxi Flex ™, però amb un redisseny d'allò més contemporani i elegant.

Aquest nou model és més fàcil d'utilitzar i millora la mobilitat gràcies a la seva bateria recarregable integrada, durant fins a sis sessions d'extracció. Així, permet adaptar-se sense problema a l'estil de vida de la mare i extreure una major quantitat de llet en menys temps.

Compta amb la innovadora tecnologia 2-Phase Expression®, que simula la succió dels nadons per aconseguir una experiència d'extracció més natural.

És ideal tant per mantenir el teu subministrament com per si necessites ajuda per solucionar els problemes que afecten la teva lactància. O també, per si simplement, vols passar més temps amb el teu nadó i menys temps extraient llet.

Característiques:
 • Extracció doble: obtens fins a un 18% més de llet i amb un contingut energètic superior a l'obtinguda extraient la llet de cada pit, un després de l'altre.
 • Embut PersonalFit Flex: aporta una experiència d'extracció totalment nova i personalitzada per a tu, ofereix un major confort i un 11% més de llet, gira 360 ° i inclou dues mides de túnel amb vora flexible.
 • Mobilitat millorada: gràcies a la seva bateria recarregable de càrrega ràpida, compta amb una durada de fins a una hora i mitja. Això aporta autonomia per a realitzar fins a sis sessions d'extracció.
 • Més silenciós: amb menys de 45 dB en el seu nivell màxim, és significativament més silenciós que els models anteriors.
 • Protecció antidesbordamientos: sistema tancat que permet realitzar l'extracció asseguda en una posició que et resulti còmoda, evitant que la llet entri al tub.
Què inclou:
 • 1 unitat de succió Swing Maxi
 • 2 biberons amb tapa de 150 ml
 • 2 suports per a biberó
 • 2 connectors PersonalFit Flex
 • 2 embuts PersonalFit Flex de 21 mm
 • 2 embuts PersonalFit Flex de 24 mm
 • 1 cable de càrrega USB
 • 1 adaptador de corrent USB
 • 1 manual d'instruccions d'ús per a Swing Maxi

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BIBERON 250 ml CALMA Medela
008/0190 Medela

19.97 €
BOSSES LLET MATERNA 25u de Medela
Medela 008,0316

9.81 €
PEGATS DE HIDROGEL 4U de Medela
008,0060

14.25 €
COIXÍ DE LACTÀNCIA de Medela
101035262

58.90 €

Deixa'ns el teu missatge