Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    EXTRACTOR ELÈCTRIC NOMÉS de Medela
EXTRACTOR ELÈCTRIC NOMÉS de Medela
Veure video

EXTRACTOR ELÈCTRIC NOMÉS de Medela

Ref. 101041612
Preu: 169,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,07 € per a futures compres.


Color principal / model: groc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a EXTRACTOR ELÈCTRIC NOMÉS de Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Sacaleches elèctric simple SOL

L'extractor de llet NOMÉS és un tirallet elèctric senzill, eficaç i compacte, amb bateria recarregable integrada, tecnologia 2-Phase Expression i embut PersonalFit Flex.

S'ha dissenyat pensant en les mares lactants que busquen comoditat i funcionalitat en el seu dia a dia, sense riscos ni pèrdua d'eficàcia.

Utilitza la tecnologia 2-Phase Expression, que alterna els ritmes de succió ràpids i lents, imitant el ritme natural de l'infant i inclou un embut PersonalFit Flex, que es pot ajustar fàcilment a el pit de la mare, la qual cosa fa que l'extracció sigui més còmoda i pugui obtenir fins a un 11,8% més de llet.

És més compacte que l'extractor de llet Swing i compta amb una bateria recarregable integrada amb connector USB, el que permet estalviar temps i utilitzar-lo sense haver de realitzar una recàrrega durant sis sessions d'extracció.

L'extractor elèctric SOL és un tirallet simple amb sistema tancat que evita que la llet materna entri al tub, es desbordi i es filtri en el mecanisme d'extracció. Això ajuda a garantir que la llet extreta romangui segura i neta, però també que els components de l'extractor estiguin protegits davant de possibles danys.

Característiques:
 • Fàcil d'utilitzar gràcies a la interfície intuïtiva de quatre botons i nou ajustos preprogramats
 • Fàcil de muntar i netejar
 • Una càrrega més ràpida amb el port USB tipus C en comparació amb el port micro-USB
 • Més silenciós en comparació amb els models anteriors, amb menys de 45 dB amb el nivell màxim d'extracció
 • Sistema tancat que evita que la llet materna entri al tub
Què inclou:
 • 1 unitat de succió SOL
 • 1 biberó de 150 ml amb tapa
 • 1 suport per a biberó
 • 1 connector PersonalFit Flex
 • 1 embut PersonalFit Flex de 24 mm
 • 1 cable de càrrega USB
 • 1 adaptador de corrent USB
 • 1 exemplar de les instruccions d'ús per NOMÉS

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge