Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    LLEVA LLET ELVIE PUMP DOBLE
LLEVA LLET ELVIE PUMP DOBLE

LLEVA LLET ELVIE PUMP DOBLE

Ref. EP01-02-SES
Preu: 559,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 16,77 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a LLEVA LLET ELVIE PUMP DOBLE afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Elvie Pump double, el tirallet silenciós i mans lliures 'en versió doble!


El tirallets Elvie Pump doble et permet extreure llet com i quan vulguis: a casa, a la feina o sobre la marxa, sense necessitat d'estar connectada a un endoll de paret o netejant tubs.

Gràcies a la seva petita grandària i al seu lleugeresa, es pot portar dins el sostenidor maternal estàndard, per la qual cosa es converteix en un tirallet mans lliures.

A més, Elvie Pump doble és un tirallet silenciós, ja que la seva tecnologia revolucionària elimina el soroll perquè puguis extreure llet tranquil·lament i seguir amb la teva vida amb normalitat.

És fàcil de configurar i de netejar: només hi ha 5 peces de netejar i es munta en qüestió de segons, sense cables i sense canviar de roba.

Elvie Pump doble canvia automàticament de la manera Estimulació a la manera Extracció quan detecta la segregació i en pausa quan l'ampolla és plena.

Característiques destacades:
 • Mans lliures: disseny integral sense cables o tubs externs
 • 2 fases: modes d'estimulació i extracció
 • Succió variable: 7 ajustos d'intensitat
 • Ajust personalitzat: 3 mides d'embuts (la caixa inclou 2)
 • Recarregable: es carrega en 2 hores mitjançant micro USB
 • Funcions intel·ligents: seguiment i control remot a través de l'aplicació
 • Ampolles reutilitzables: ampolles duradores de 150 ml
 • Sense BPA: fabricat de plàstic sense BPA, apte per al rentavaixelles
Què inclou:
 • 2 Bases de control
 • 4 Ampolles (150ml, sense BPA)
 • 2 Embuts de 24mm
 • 2 Embuts de 28mm
 • 4 Vàlvules
 • 4 Broquets
 • 4 Membranes
 • 4 Tapes d'ampolla
 • 4 Ajustadors de sostenidor
 • 2 Cable de càrrega USB
 • 2 Bosses de transport
 • Instruccions d'ús
Mesures per unitat: 128 x 110 x 68 mm
Pes per unitat: 225 g

* Per motius d'higiene, no es realitzaran canvis ni devolucions d'aquest producte.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
EMBUT ELVIE PUMP DE 21mm
EP01-PUA-BSS02

29.99 €
COPES DE RECOLLIDA ELVIE CATCH
EA01-01

39.99 €
LLEVA LLET ELVIE CURVE
EC01-01

59.99 €
MEMBRANES ELVIE PUMP
EP01-PUA-DI02

19.99 €
PACK 3 AMPOLLES ELVIE PUMP
EP01-UA-BO003

36.99 €
EMBUT ELVIE PUMP DE 24mm
EP01-PUA-BSM02

29.99 €

Control mitjançant l'App mòbil

Connecta't a l'aplicació gratuïta Elvie Pump per supervisar el volum de llet en temps real, fer un seguiment de l'historial d'extracció de cada pit i controlar l'extracció de forma remota. (Elvie Pump funciona amb o sense l'aplicació).

Característiques de l'aplicació:
 • Prem Inici / Pausa des del telèfon
 • Canvia la manera i la intensitat
 • Visualitza el volum de llet en temps real
 • Registra l'historial d'extracció de llet de cada pit
 • Ajusta el temporitzador d'extracció

Guia de talles dels embuts

Elvie Pump ve amb un embut de 24 mm i un altre de 28 mm. També pots adquirir un lot de dues embuts de 21 mm.

La talla dels embuts es basa en l'ample de la base de l'mugró. Pots mesurar l'amplada de la base de l'mugró amb un regle. Les talles dels embuts són les següents:
 • Base de l'ample de l'mugró entre aproximadament 16 mm i 18 mm = embut de 21 mm
 • Base de l'ample de l'mugró entre aproximadament 18 mm i 21 mm = embut de 24 mm
 • Base de l'ample de l'mugró entre aproximadament 21 mm i 25 mm = embut de 28 mm
La mida de l'mugró pot canviar en el curs de l'alletament, així que guarda els altres embuts inclosos a la caixa en el cas que els necessitis més endavant.

* 2 anys de garantia per a la Base de Control (mecanisme d'extracció) i 90 dies de garantia per als accessoris rentables.

Deixa'ns el teu missatge