Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cinturó de seguretat embaràs    CINTURÓ EMBARASSADES FIX de BeSafe
CINTURÓ EMBARASSADES FIX de BeSafe
Veure video

CINTURÓ EMBARASSADES FIX de BeSafe

Ref. B0PRF.01.00
Preu: 58,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,74 € per a futures compres.


Color principal / model:


Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CINTURÓ EMBARASSADES FIX de BeSafe afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
BESAFE Pregnant
Un cinturó, dues vides, protegeix tant a la mare com al fetus.


En cas d'impacte amb un vehicle, la massa de les embarassades arriba a ser de 3 a 5 tones, pel que és possible que la banda pèlvica del cinturó de seguretat situat a la zona abdominal exerceixi una pressió molt elevada sobre la placenta i el fetus.
Amb BeSafe Pregnant, la banda pèlvica es desplaça cap a la part inferior del budell i la pressió del cinturó es transmet a la pelvis. A més, portar el cinturó de seguretat resultarà més còmode. BeSafe Pregnant hauria d'usar des del segon mes d'embaràs.

El Pregnant iZi Fix de BeSafe s'ha dissenyat per aconseguir un viatge segur per a les embarassades i fomenta l'ús dels cinturons de seguretat durant l'embaràs.
  • pot utilitzar-se sempre en qualsevol posició del seient del vehicle
  • amb una corretja al voltant del seient del vehicle
  • amb dos connectors FIX en els seients del darrere dels vehicles on estan instal·lats els ancoratges Isofix
Testejat i homologat segons la normativa ECE R 16, la normativa europeu per al cinturó de seguretat de cotxes.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
CINTURÓ EMBARASSADES FIX de BeSafe
B0PRF.01.00 

58.00 €
CINTURÓ EMBARASSADES de BeSafe
B0PRE.01.00 

38.00 €

  • norma de seguretat europea ECE R-16
  • des del segon mes d'embaràs fins al naixement del nadó
  • s'ha d'utilitzar sempre un cinturó de seguretat de 3 punts
  • el cinturó abdominal s'ha de dur el més baix possible
  • el seient ha de col·locar el més enrere possible

Deixa'ns el teu missatge