Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Convertibles    BRESSOL CONVERTIBLE BI-LLIT PLUS de Ros
BRESSOL CONVERTIBLE BI-LLIT PLUS de Ros

BRESSOL CONVERTIBLE BI-LLIT PLUS de Ros

Ref. 0301
Preu: 1.262,00

Color principal / model: Disponible en diferents colors
Disponible en diferents colors

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Bressol convertible Bi-Llit Plus de Ros

El bressol convertible Bi-Llit Plus és ideal perquè el vostre fill o filla descansi al llarg dels seus anys de creixement. Gràcies as les seves diferents etapes de posició, podrà usar-des del seu naixement (com a bressol) fins a la seva etapa juvenil (com llit). A més, inclou un llit extraïble perquè pugui dormir algun familiar o amic quan es quedi a dormir amb vosaltres a casa.

D'aquesta manera, compta amb dues posicions per adaptar-se als gustos i necessitats de la família:
 1. Bressol per a matalàs de 140x70 cm + Còmoda canviador + Calaixos + Llit desplaçable de 190x90 cm
 2. Llit per a matalàs de 190x90 cm + Llits lliscant de 190x90 cm + Mòdul amb calaixos i mòdul diàfan + Taula estudi
Característiques:
 • Disponible en una àmplia gamma de colors
 • Barana mòbil en color blanc per facilitar l'accés al bressol
 • Conversió orientada tant a la dreta com a l'esquerra
 • Tiradors disponibles en diferents formes i colors
 • Mesures: 203,8 llarg x 115,9 alt total x 104,6 cm ample
 • No inclou canviador ni somier o base per a llit lliscant   (Es venen a part)
Disposa de 3 acabats superiors diferents per a la conversió (consulteu tarifes):
 • Conjunt de 4 angles metàl·lics en color blanc
 • Conjunt de braços amb ferros en blanc i part posterior (color a escollir)
 • Conjunt de braços i part posterior (color a escollir)
* Consulta a la nostra botiga les diferents tarifes, acabats i colors a escollir.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge