Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Convertibles    BRESSOL CONVERTIBLE COMPACT de Ros
BRESSOL CONVERTIBLE COMPACT de Ros

BRESSOL CONVERTIBLE COMPACT de Ros

Ref. 0300
Preu: 1.134,00

Color principal / model: Disponible en diferents colors

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Bressol convertible Compact de Ros

El bressol convertible Compact és ideal perquè el vostre fill o filla descansi al llarg dels seus anys de creixement. Gràcies as les seves diferents etapes de posició, podrà usar-des del seu naixement (com a bressol) fins a la seva etapa juvenil (com llit).

D'aquesta manera, compta amb dues posicions per adaptar-se als gustos i necessitats de la família:
 1. Bressol per a matalàs de 140x70 cm + Còmoda canviador + Calaixos + Tapa arrossegament per a llit extraïble
 2. Llit per a matalàs de 190x90 cm + Arrossegament 190x90 + Mòdul amb calaixos i mòdul diàfan + Taula estudi
Característiques:
 • Disponible en una àmplia gamma de colors
 • Barana mòbil en color blanc per facilitar l'accés al bressol
 • Conversió orientada tant a la dreta com a l'esquerra
 • Tiradors disponibles en diferents formes i colors
 • Mesures: 203,8 llarg x 115,9 alt total x 104,6 cm ample
 • No inclou canviador
Disposa de 3 acabats superiors diferents per a la conversió (consulteu tarifes):
 • Conjunt de 4 angles metàl·lics en color blanc
 • Conjunt de braços amb ferros en blanc i part posterior (color a escollir)
 • Conjunt de braços i part posterior (color a escollir)
* Consulta a la nostra botiga les diferents tarifes, acabats i colors a escollir.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals* per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

* Les condicions de devolució poden variar durant la campanya del Black Friday.


Deixa'ns el teu missatge