Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos per bessons    NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy

NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy

Ref. CCPD_V3.2_5
Preu: 199,00

Color principal / model: Black
Black
gris
blau
Grid

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
NOU CABÀS PLUS PER MOUNTAIN BUGGY DUET

Ja està disponible el nou cabàs més per Duet de Mountain Buggy!

novetats:
 • Nou tèxtil millorat
 • Capota i abrigall botons a la base
 • Nova forma de muntatge, molt més senzill, i pràcticament muntat des de la caixa
 • Nou sistema d'ancoratge de la capota, es puja i baixa amb dos clips i es queda FIXA
 • Abrigall adaptat per al seient: cremallera interior per ampliar el tèxtil i permetre el moviment dels peus del nadó quan va assegut al seient. Botonat al seient perquè no caigui.
 • Nou adaptador: diverses posicions de reclinat del seient
La funcionalitat del nou cabàs és la mateixa que l'anterior, però amb 3 posicions.
 • CABÀS - fins a 9 kg.
 • CABÀS amb Reclinat: per a nadons amb reflux - 9 kg.
 • SEIENT: inclou tèxtil per convertir el cabàs en una cadira mirant als pares fins als 15 kg. I com a novetat inclou un nou adaptador per poder posar el seient en 3 posicions: totalment reclinat per quan estiguin adormits els nadons, i dos més.
Característica important:
 • Compatible amb les cadires de passeig duet fabricades des de Setembre de 2014 (models v2.5 i v3).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy
Mountain Buggy 2019

1097.00 €
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

699.00 €
CABÀS COCOON de Mountain Buggy
mbcn_v2_5

79.00 €
NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD-Carricot plus Duet

199.00 €

 • Màxima càrrega: 9 kg (cabàs en horitzontal) / 15 kg (cadira inclinada a contramarxa)
 • Espai interior del cabàs: 80 x 30 x22 cm
 • Pes del cabàs: 4 kg

Deixa'ns el teu missatge