Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Altres accesoris cotxets    PEU DE CABÀS VISTA / CRUZ
PEU DE CABÀS VISTA / CRUZ

PEU DE CABÀS VISTA / CRUZ

Ref. U2SOC.15.GS
Preu: 150,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 4,50 € per a futures compres.


Color principal / model: LACAT EN GRIS

Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PEU DE CABÀS VISTA / CRUZ afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Suport per cabàs per VISTA / CRUZ

Dispositiu de manera, elevat i segur que manté el nadó en alt i lluny del sòl i combierte el cabàs en un moisès.
  • El cabàs s'encaixa com a cotxet
  • Té una obertura i tancament en un sol pas
  • Plec i emmagatzematge del peu compactes
  • Còmoda safata a la part inferior
  • Disponible en gris i blanc
  • Possibilitat d'afegir-li un tèxtil inferior per usalo com cistella

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
TÈXTIL SUPORT CABÀS
U2TSC.15.00

75.00 €
SAFATA SNACK TRAY de Stokke
529201

39.00 €
SAFATA BEE + de Bugaboo
Bandeja Bugaboo Bee+

44.95 €
REFLECTORS RODA UPPABABY VISTA
UWREF.00.00

28.00 €

dimensions
  • Totalment obert: 71,75 cm Al. X 73,5 cm An. X 49 cm P.
  • Plegat: 85 cm Al. X 77,5 cm An. X 12,5 cm P.
  • Safata inferior: 38 An. X 68,5 cm P.
S'ajusta a l'accessori de cabàs 2015 de UPPAbaby, a l'cabàs VISTA 2015 ia tots els cabassos CREU (no inclosos). No s'ajusta als models de cabàs VISTA de l'any 2014 i anteriors


Deixa'ns el teu missatge