Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Altres accesoris cotxets    SAFATA SNACK TRAY de Stokke
SAFATA SNACK TRAY de Stokke

SAFATA SNACK TRAY de Stokke

Ref. 529201
Preu: 39,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,17 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre
Negre

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables


Si vols comprar un/a SAFATA SNACK TRAY de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Safata d'aliments Snack Tray de Stokke

La nova safata Snack Tray de Stokke permet al teu fill picar i / o menjar sobre la marxa. La seva grandària és compatible amb el PACK SNACK STOKKE MUNCH (got i bol).

S'acobla fàcilment al seient del cotxet Xplory V6 i del Trailz, el seu angle és ajustable i permet una ergonomia perfecta, ja que es pot col·locar en la posició ideal perquè el teu bebè tingui les seves coses a l'abast de la mà en una posició vertical segura.

També és c ompatible amb els models antics dels cotxets Xplory i Trailz.

Característiques destacades:
  • Sosté el got, el menjar i les joguines a l'abast del nen
  • Fàcil de posar, treure i netejar
  • Ergonòmic i d'angle ajustable per al teu petit
  • Compatible amb els seients de cotxet Xplory i Trailz

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
PACK SNACK STOKKE MUNCH
530401
28.00 €
12.00 €
ASA DE TRANSPORT Bugaboo ANT
910312

14.95 €
SAFATA Bugaboo
Bugaboo

44.95 €
MINI UTILITY TOTE MACLAREN
35.00 €
17.50 €
BOSSA CANVIADOR PER COTXET STOKKE
1770/ Stokke
129.00 €
64.50 €

Deixa'ns el teu missatge