Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cotxets 2/3 peces    CADIRA DE PASSEIG I CABÀS Joolz HUB + TIMELESS TAUPE
CADIRA DE PASSEIG I CABÀS Joolz HUB + TIMELESS TAUPE
Veure video

CADIRA DE PASSEIG I CABÀS Joolz HUB + TIMELESS TAUPE

Preu: 1.048,00

CADIRA DE PASSEIG Joolz HUB + TIMELESS TAUPE: Timeless taupe
Ref:
CABÀS Joolz HUB + TIMELESS TAUPE: Timeless taupe
Ref:

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE PASSEIG I CABÀS Joolz HUB + TIMELESS TAUPE afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de passeig Joolz Hub + duo Timeless Taupe

La cadira de passeig Joolz Hub + està dissenyada especialment per a la vida urbana.

La seva grandària és compacte, amb un sistema de plegat i bloqueig que, gràcies a la seva corretja, permet que puguis transportar i endur-te'l a qualsevol lloc.

Porta-ho per carrerons estrets o espais plens de gent, amb una sola mà. Les seves rodes posteriors són grans perquè garanteixin una passejada segur i lleuger per qualsevol superfície.

La cadira de passeig Joolz Hub + compta amb un seient ergonòmic i confortable amb tres posicions de reclinat, perquè s'adapti a les necessitats del teu nadó i pugui dormir, estar assegut o descansar còmodament recolzat.
A més té una capota XXL amb protecció UPF 50 +, perquè el teu fill estigui ben protegit de el sol, transpirable i repel·lent a l'aigua.

El seu sistema de plegat compacte permet que la cadira de passeig Joolz Hub + pugui guardar-se fàcilment, sense ocupar espai.

Característiques descatadas:
 • Nou disseny de les rodes
 • Llums LED integrades
 • Cistella més gran amb els nous looks
 • Actualització de disseny
 • Nou disseny reflectant de color Brilliant Black
 • Barra de seguretat rotatòria
 • Arnés de 5 punts de fàcil ancoratge
 • Nou reposapeus més ample
 • Panell de ventilació complet i cobertura per tancar-
 • 400g més lleuger que la versió anterior de l'Hub
 • Suspensió en les quatre rodes
 • Cistella de fàcil accesso
 • Plegat en tots dos sentits de la marxa
 • Corretja de transport
 • Reposapeus que s'adapta a qualsevol posició de la cadira
 • Suport òptim de l'seient per esplada i cervicals

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BOSSA CANVIADOR UNI2 Joolz
5601

134.95 €
MATALÀS Joolz

49.95 €
MOSQUITERA UNI2 de Joolz
560024

31.95 €
PLÀSTIC DE PLUJA Joolz HUB
902002

47.95 €
PATINET Joolz
267011

84.95 €
Portavasos UNI2 Joolz
560031

21.95 €

DIMENSIONS I PES Dimensiones_y_peso_Hub-Cot

Un cotxet urbà i còmodeMANTENIMENT

INSTRUCCIONS DE RENTAT / MANTENIMENT

 • Neteja el teixit amb aigua temperada i sabó.
 • Aclareix el teixit amb aigua neta i deixa assecar a l'aire.
 • No utilitzis lleixiu ni altres detergents abrasius.
 • Tracta les rodes i les altres peces metàl·liques periòdicament (un cop a l'mes aprox.) Amb esprai de silicona o tefló per garantir un funcionament correcte de carret.
 • Les peces d'alumini de la cistella estan revestides per protegir-les d'influències externes, com ara la corrosió.
 • Les peces amb revestiment d'alumini són vulnerables al greix i els detergents acídics, el que pot provocar taques i decoloració d'aquestes peces. Per tant, et recomanem netejar les peces d'alumini de l'cistella amb aigua temperada i un drap suau


FILOSOFIA Joolz

Joolz aposta pel Positive Design

Joolz el forma un col·lectiu de persones i pares amb una creença comuna: el disseny positiu. Joolz dissenya cadires de passeig segures, ergonòmiques i amb estil, fàcils de plegar i maniobrar. Aposten per elaborar cadires de passeig còmodes, que s'adapten a les necessitats de pares i nadons, sostenibles, orgàniques i duradores facilitar la vida als pares, perquè els pares feliços fan créixer a nens feliços.


bosc Joolz

Joolz planta un arbre per la compra d'un cotxet de la seva marca en Joolz Birth Forest (Colòmbia).


Joolz ofereix garantia de per vida

Joolz confia en la durabilitat dels seus productes, aposta per la innovació i per un disseny Premium i per això ofereix garantia de per vida per la compra dels seus cotxets.

Positive fabrics

Joolz creu que pot tenir un impacte positiu en el nostre entorn global. Per això incorpora teixits sostenibles en els looks dels cotxets: els teixits estan fets d'ampolles de plàstic reciclades


100% cotó orgànic

Els Joolz Essentials estan fets de cotó 100% orgànic per embolicar al teu petit amb comoditat. Regulen la calor i són tan suaus com la delicada pell del teu nadó.

Envasos reutilitzables

Els packagings d'Joolz són reutilitzables. Les caixes de cartró dels seus productes tenen doble vida: desempaquételas primer i després Convertiu en una casa per a ocells, un ren o un llum. Reutilitzar és millor per al medi ambient i amb aquests packagings s'ensenya a l'petit la importància de tenir cura del planeta.

oficina sostenible

Les oficines de Joolz es troben a Amsterdam i estan ubicades en una fàbrica renovada de manera sostenible amb hivernacles i altres solucions intel·ligents d'energia neutra.

Deixa'ns el teu missatge