Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Packs de fundes    FUNDA YOYO2 + 0M AIR FRANCE BABYZEN
FUNDA YOYO2 + 0M AIR FRANCE BABYZEN

FUNDA YOYO2 + 0M AIR FRANCE BABYZEN

Ref. 8008 - BZ10107-11
Preu: 230,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,90 € per a futures compres.


Color principal / model: Navy Air France
Navy Air France


Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a FUNDA YOYO2 + 0M AIR FRANCE BABYZEN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Teixit AIR FRANCE per a la capota de el nounat de YOYO²

YOYO², un concepte completament nou de cotxet ultra lleuger, amb un plegat senzill i únic, amb un disseny estilitzat, innovador i que es pot comprar per peces.
  • Pack de fundes 0+ color navy de la col·lecció AIR FRANCE per utilitzar durant el període de nounat.
  • Inclou una exclusiva capota amb 3 posicions
  • Posseeix una visera extensible, per a major protecció.
  • S'adjunta un abrigall i un suport per al cap en suau teixit polar.
  • Teixit d'altíssima qualitat, suaus i tous per un dolç contacte amb el nadó.
YOYO² és una cadira de passeig de primera generació (per nadons) dissenyada específicament per a aquesta etapa.

PLEGAT increïblement PLA
YOYO² és la cadira més compacta mai imaginada. El seu volum plegat és la meitat que la de qualsevol cadira amb plegat tipus paraigües.
Guardar-la i portar-la no serà un problema mai més, canviarà la vida dels pares que viatgen sovint amb els seus nadons.
Cal perfectament en el compartiment superior de l'equipatge de mà dels avions i és l'única cadira de el món que compleix els estàndards d'equipatge de cabina de IATA (màx. 56 x 45 x 25 cm.)

• Suspensió en les 4 rodes
• Exclusiu sistema "soft-drive": no cal bloquejar les rodes davanteres, s'adapten a el tipus de terreny automàticament.

Plegat i desplegat A L'INSTANT AMB UNA SOLA MÀ
Plegar o obrir la YOYO² és extraordinàriament fàcil i espectacular. Trenca tots els rècords, s'obre en menys d'un segon.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.Tèxtils extraïbles i rentables a 30º

Deixa'ns el teu missatge