Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Recanvis    FUNDES MANILLAR LEATHER-LOOK bee5
FUNDES MANILLAR LEATHER-LOOK bee5

FUNDES MANILLAR LEATHER-LOOK bee5

Ref. 500524ZW01
Preu: 29,95 €

Color principal / model: Negre
Negre
conyac
marró Fosc


Lliurament en 7 - 10 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Manillar de pell per al cotxet Bee5

El manillar Leather-look per Bugaboo ofereix al cotxet Bee5 un toc d'elegància i sofisticació, juntament amb la practicitat i comoditat de caracteritza la marca.
  • Està dissenyat específicament per encaixar directament al manillar i portar el mànec.
  • S'aplica de manera ràpida i suau gràcies una cremallera.
  • Podràs canviar-lo i actualitzar-lo quan et vingui de gust
  • No compatible amb el Bugaboo Bee3
Bugaboo ha dissenyat el cotxet Bee5 específicament per a pares que viuen la vida al vol. Per això és una cadira de passeig compacta i lleugera. El Bugaboo Bee5 és elecció perfecta per a aventurers urbans amb un nadó o nen.
 
  • El bee5 té un suau maneig de maniobra amb suspensió en les seves quatre rodes.
  • Bugaboo ha dotat al bee5 d'una cadira còmoda, encoixinada, que creix amb ell - es gira, reclina i s'estén en, només uns clics!
  • El bee5 destaca per les seves packs de fundes addicionals que permeten dissenyar i canviar els colors de la cadira, la capota, les llantes i el manillar. ¡Personalitza el bee5!

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
LLANTES RODES bee5
500523- bee 5

19.95 €
FUNDA SEIENT Premium bee5
500226

79.95 €
FUNDA SEIENT CORE bee5
500226

69.95 €
CINTURÓ entrecuix Bugaboo
800600-bugaboo-camaleon

15.95 €
ESCUMA MANILLAR Bugaboo Bee +
58100SF01-bugaboo-beee-2010

35.95 €
Portavasos Bugaboo
Bugaboo

24.95 €

Deixa'ns el teu missatge