Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Motxilles    MOTXILLA I LOVE VICHY de Walking Mum
MOTXILLA I LOVE VICHY de Walking Mum

MOTXILLA I LOVE VICHY de Walking Mum

Ref. 36260
Preu: 49,90

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,50 € per a futures compres.


Color principal / model: Rosa
Rosa
verd

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a MOTXILLA I LOVE VICHY de Walking Mum afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Motxilla I love Vichy de Walking Mum

La motxilla I love Vichy de Walking Mum és moderna, lleugera i ideal per portar les teves coses i les del teu nadó a tots els vostres passejos, ja que és borsa canastreta i mochil a a el mateix temps.

El seu disseny multifunció ofereix diverses butxaques exteriors i interiors per poder tenir tot ordenat ia mà. Compta amb butxaques per guardar els biberons i mantenir-los segurs, elàstics per a col·locar coberts, per a les tovalloletes humides i també té una funda per l'ampolla d'aigua.

La motxilla inclou un canviador a joc i una butxaca plastificat per emmagatzemar la roba mullada i aïllar la humitat de la resta de compartiments.
Té 2 nanses curtes ajustables que faciliten la col·locació en qualsevol model de cadira de passeig, nanses de mà i corretges encoixinades per penjar a les espatlles cap a l'esquena, sense generar molèsties pel pes.

La motxilla està fabricada d'un material resistent, lliure de colorants azoics i substàncies nocives per a la salut, que protegeix al teu bebè.

Les col·leccions de Walking Mum guarden la qualitat de la marca Pasito a Pasito, però amb un estil molt més urbà i actual. Per això, els accessoris de la col·lecció I love Vichy tenen un aire més sport, pensat especialment per a mares i pares que busquen modernitat i funcionalitat a parts iguals.

mesures:
  • 28 x 37 x 12 cm

Composició i rentat:
  • 100% cotó plastificat
  • Combinable amb la resta de la col·lecció
  • Rentar a mà

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge