Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Coixí subjecta-nadons    NIU BABY NEST PREMIUM de Voksi
NIU BABY NEST PREMIUM de Voksi

NIU BABY NEST PREMIUM de Voksi

Ref. 11008156-White-Flying
Preu: 120,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 3,60 € per a futures compres.


Color principal / model: White Flying
White Flying
Dark Grey Flying
Grey Flying

Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a NIU BABY NEST PREMIUM de Voksi afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Niu antibolcada Baby Nest Premium

El niu Baby Nest Premium de Voksi imita la sensació d'estar a l'úter matern i dóna al teu nadó la sensació de protecció i calidesa.

Ha estat provat segons molts estàndards i ha estat sotmès a moltes proves de risc, com la SGS francesa.

Característiques:
 • Apte 0 - 7 mesos
 • Matalàs de malla transpirable 3D per major transpiració
 • Certificat OEKO-TEX Standard 100, classe 1, per garantir que el nadó està envoltat de materials lliures de substàncies perilloses o químics nocius
 • Matalàs ferm però suau per atorgar comoditat ergonòmica a l'bebè
 • Per evitar el risc d'asfíxia, no hi ha cordes ni llaços
 • Totes les peces són rentables
 • Lleuger i fàcil de portar a qualsevol lloc
 • Creix amb el nen

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


composició

 • Tela exterior: 100% cotó
 • Tela interior: 100% cotó
 • Farcit: 100% polièster
 • Matalàs: 100% polièster

mesures

 • Diàmetre exterior: 91 cm de llarg, 53 cm d'ample (obert); 81 cm de llarg, 53 cm d'ample (tancat)
 • Diàmetre interior: 71 cm de llarg, 30 cm d'ample (obert): 59 cm de llarg, 30 cm d'ample (tancat)

cures

 • Farcit: rentar a 60 º C, assecar a màquina a baixa temperatura, no usar lleixiu, no planxar, no rentar en sec
 • Coberta: rentar a 40 º C en cicle suau o rentar a mà a 60ºC, no assecar a màquina, no usar lleixiu, no planxar, no rentar en sec

Deixa'ns el teu missatge