Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Intercomunicadors    Vigila SIMPLY ZEN de Beaba
Vigila SIMPLY ZEN de Beaba

Vigila SIMPLY ZEN de Beaba

Ref. 930325
Preu: 65,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,95 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a Vigila SIMPLY ZEN de Beaba afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Intercomunicador Simply Zen

El Vigilabebés Simply Zen de Beaba ha estat dissenyat per protegir el somni i la salut de l'infant gràcies a la seva tecnologia d'ona 0 en mode nocturn.

Destaca per la seva funció VOX ajustable en 2 modes disponibles, la connexió 100% segura gràcies al seu sistema digital FHSS, que garanteix l'absència total d'interferències, la funció de llum nocturna, que es pot activar de forma remota i la funció walkie-talkie per a una comunicació constant amb el nadó.

Característiques:
  • Abast: 300m en exteriors / 50m en interiors
  • Volum ajustable: 10 nivells d'ajust
  • Mode VOX: 2 nivells
  • Funció de "recerca" de l'monitor de pares
  • Sistema d'alerta de bateria baixa
  • Sistema d'alerta de pèrdua d'abast
  • Alerta de llum si detecció de so
  • Senyals lluminoses de bateria baixa o pèrdua d'abast
  • Durada de la bateria de la unitat per a pares: 15 h
  • Aparellament: es poden aparellar fins a 2 unitats per a pares en una unitat per a xiquets

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
Vigila ZEN + de Beaba
930294

160.00 €
Vigila ZEN CONNECT de Beaba
930295

120.00 €
Vigila EASY CARE de BABYMOOV
A014015

60.95 €
Vigila YOO-FEEL de BABYMOOV
A014420

172.90 €
Vigila YOO-MOOV de BABYMOOV
A014417

199.95 €
Vigila YOO-TRAVEL de BABYMOOV
A014416

169.95 €

Deixa'ns el teu missatge