Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Intercomunicadors    Vigila YOO-SEE de BABYMOOV
Vigila YOO-SEE de BABYMOOV

Vigila YOO-SEE de BABYMOOV

Ref. A014414
Preu: 132,50 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 3,98 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a Vigila YOO-SEE de BABYMOOV afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Babyphone Yoo-See d'BABYMOOV

L'intercomunicador Yoo-See d'Babymoovestá pensat per als pares que busquen senzillesa, practicitat i serenitat cada dia per vigilar el seu nadó amb total tranquil·litat.
Té un menú "Un botó = Una funció" que el converteix en un Vigilabebés de vídeo intuïtiu i fàcil d'utilitzar.

Inclou una pantalla de 2,4 '' de qualitat digital, una manera VOX, una doble alarma sonora i visual, un zoom x2, una excel·lent visió nocturna i un abast de 250m. La seva funció Talk Back perquè puguis parlar al teu bebè a distància. El so del Babyphone Yoo-See és nítid, sense interferències, i la selecció dels canals es realitza automàticament.

Yoo-See s'ha dissenyat amb un sistema de fixació 2 en 1: Pots fixar-lo al bressol, gràcies a la seva nansa, oa la paret, amb el kit de paret inclòs.

Especificacions tècniques:
  • Potència: 50,11 mW
  • Freqüència: 2,4 GHz
  • 2 adaptadors inclosos (receptor i càmera)
  • Bateria de liti recarregable en el receptor (adaptador inclòs)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
Vigila YOO-FEEL de BABYMOOV
A014420

179.95 €
Vigila YOO-TRAVEL de BABYMOOV
A014416

159.90 €
Vigila YOO-MOOV de BABYMOOV
A014417

199.95 €
Vigila YOO-SEE de BABYMOOV
A014414

132.50 €

Deixa'ns el teu missatge