Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris Grup 0+    BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe
BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe

BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe

Ref. B1MBA.00.00
Preu: 225,00

Color principal / model: Black
Black

Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Base per a cadira de cotxe I-SIZE de BESAFE

Mòdul base que permet fixar la cadira de cotxe iZi Go MODULAR X1 (grup 0), i la cadira iZi MODULAR X1 (Grup 0-1) a el vehicle amb la màxima seguretat complint amb la nova llei de cadires de seguretat I-SIZE.
  • El mòdul base es pot estendre per deixar més lloc per a les cames de l'infant, el que permet que puguin viatjar en sentit contrari a la marxa nens d'uns quatre anys d'edat (105 cm d'alçada).
  • Permet posar la cadira de seguretat, iZi MODULAR X1, en el sentit de la marxa o contra marxa.
  • Posseeix testimonis visuals i auditius per indicar la seva correcta utilització.
  • No és compatible amb les altres cadires de seguretat de BeSafe.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.COMPATIBILITAT
  • És compatible tant per iZi Go MODULAR X1 com per iZi MODULAR X1
  • La brida frontal està inclosa a la cadira per a nens sent obligatori el seu ús quan la cadira iZi Modular X1 per a nens s'encaixa amb un clic a la base iZi Modular.
INSTAL·LACIÓ:
  • Fàcil connexió de la base als punts Isofix de el vehicle.
  • Posseeix uns indicadors inconfusibles, tant visuals com audibles, indiquen el muntatge correcte de la base.
  • La base BeSafe iZi Modular i-Size ofereix també espai ajustable per a les cames utilitzant una abraçadora frontal i uns braços Isofix.
HOMOLOGACIÓ
  • La base BESAFE iZi Modular i-Size està aprovada d'acord amb les normatives més recents relatives a sistemes de retenció de nens UNR 129 (i-Size).

Deixa'ns el teu missatge