BRESSOL TESORI 120x60 de Cotinfant

255,00 €

BRESSOL TESORI 120x60 de Cotinfant

Ref. LTESBL

255,00 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 85,00 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Entrega en 10 - 15 dies laborables

 

Entrega en 10 - 15 dies laborables

Comprant aquest producte acumules 7,65 € en futures compres

5€ de benvinguda a la teva primera comanda

Comprant aquest producte acumules 5 participacions per al sorteig d'aquest mes

Enviament gratuït

Afegir a la cistella

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 85,00 € product.pay_in_3_paypal_3

El bressol TESORI de 120x60 cm es transforma en un pràctic llit montessori de la mateixa mida, cosa que permet aprofitar el temps màxim del seu ús.

Compta amb 4 potes de fusta de faig de forma cònica i 4 rodes , podent muntar les potes i les rodes alhora o únicament les potes o únicament les rodes per a la seva funció de bressol-parc.
El somier disposa de 6 posicions d'alçada i se li pot acoblar opcionalment un kit de collit . Els dos laterals són fixos.

El bressol TESORI es pot utilitzar fins als 4 anys o 20 kg de pes .


 

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Inclou una petita barrera de bressol per a la seva transformació al llit
 • Les 4 rodes porten frens i disposen de rodament de goma
 • Inclou 4 rodes de diàmetre 40 mm amb fre i 1 barrera de bressol
 • Matalàs compatible: 117x57 (no inclòs)
 • Normativa europea UNE-EN 716-1:2018+AC:2019
Producte:
 • Mides exteriors : 126x66x84 cm (sense rodes) o 89 cm (amb rodes)
 • Pes : 19 kg
Embalatge:
 • Mides caixa bressol : 122x71x16 cm
 • Bressol fabricat 100% en fusta noble de faig provinent de boscos sostenibles
 • Per a la neteja del bressol es recomana passar un drap sec per retirar la pols o lleugerament humitejat en aigua. No recomanem fer servir productes abrasius.
 • Advertiment : No deixar cap objecte al bressol que pogués proporcionar un punt de suport per al peu del nen, ni situar el bressol prop de fonts de calor (aparells de calefacció, elèctrics, de gas, etc.) o productes que poguessin suposar un risc d'asfíxia (persianes, cortines, etc.).
 • Advertiment : No utilitzar el bressol si qualsevol dels seus components està trencat, deteriorat o falta, i no utilitzar més d'un matalàs al bressol.

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA