Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Escalfa biberons    ESCALFA BIBERONS NUTRISMART de BABYMOOV
ESCALFA BIBERONS NUTRISMART de BABYMOOV

ESCALFA BIBERONS NUTRISMART de BABYMOOV

Ref. A002032
Preu: 55,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,68 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre / Blanc
Negre / Blanc

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a ESCALFA BIBERONS NUTRISMART de BABYMOOV afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Escalfa biberons / llet materna NutriSmart

El escalfa biberons NutriSmart de BABYMOOV és pràctic i ràpid perquè pugui adaptar-se a qualsevol situació.

Quan s'indica la quantitat de llet o puré que es va a escalfar i la seva temperatura (ambient, frigorífic o congelador), el escalfa biberons NutriSmart proposa automàticament un temps d'escalfament adaptat a al nadó.

A més, t'ho pots portar durant les teves sortides gràcies a les seves dues preses incloses per a la llar i el cotxe.

Disposa d'una "manera bany maria" (65 ° C màx.) Que preserva totes les propietats de la llet materna, gràcies al seu escalfament suau.

El "mode vapor" només necessita 80 segons aprox. per escalfar 65 ml d'aigua a 37 ° C.

El escalfa biberons NutriSmart es pot activar automàticament o el pots programar (de 15 minuts a 12 hores) per retardar la posada en marxa. Una idea útil per a les nits o per tenir el biberó a punt per al dia següent.

Especificacions tècniques:
  • Composició: polipropilè, ABS / Sense BPA
  • Manteniment: rentar les superfícies internes i externes amb un drap humit. Aro adaptador, dosificador i cistell aptes per al rentavaixelles.
  • Potència: 12 V - 100 W, 220/240 V - 300 W
  • Alimentació a través d'una presa de corrent (llar) o una presa d'encenedor (cotxe), adaptadors inclosos
  • Dimensions: 12 x 13 x 16,5 cm

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BIBERON 150 ml CALMA Medela
008/0126 Medela

16.95 €
BIBERON 250 ml CALMA Medela
008/0190 Medela

19.97 €
BOSSES LLET MATERNA 25u de Medela
Medela 008,0316

9.81 €

Preparar un biberó o un potet a la temperatura adequada i en temps recor

Amb el NutriSmart estalviaràs temps i evitaràs complicacions a l'hora d'escalfar els menjars de la seva petita, ja que escalfa biberons, bosses de llet materna o fins i tot potets el temps just i necessari, amb el tipus de calor adequat.

El NutriSmart s'adapta a qualsevol aliment o llet. Gràcies a la manera "bany maria" podràs descongelar els potets i escalfar amb suavitat la llet materna, a una temperatura màxima de 65 ° C. Així es preservaran totes les seves propietats nutritives. La manera "escalfament a el vapor" et servirà per escalfar biberons i potets en temps rècord: tan sols 80 segons per escalfar 65 ml d'aigua.


temperatura ideal

Els preprogramas de l'NutriSmart s'ajusten automàticament el temps d'escalfament per obtenir la temperatura ideal per al nadó, 37 ° C. Només hauràs d'indicar la quantitat que vas a escalfar i la seva temperatura abans d'escalfar-(ambient, frigorífic o congelador).


El NutriSmart és un gran company en qualsevol situació i pot utilitzar-se tant a casa com fora d'ella

A casa podràs guanyar temps de son gràcies a el programa diferit (de 15 minuts a 12 hores). Així, a l'hora que decideixis, la llet estarà a punt per consumir. Amb l'opció "manteniment en calent" automàtic podràs conservar el contingut de l'biberó o de l'potet a una temperatura ideal de 37 ° C durant 1 hora.

Aquest escalfabiberons o escalfador d'aliments compacte també podrà usar-se fàcilment al cotxe gràcies a l'adaptador inclòs, que es connecta a la presa de l'encenedor.

Deixa'ns el teu missatge