Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Bressol    MOISES PER NADÓ HARMONY de Baby Björn
MOISES PER NADÓ HARMONY de Baby Björn
Veure video

MOISES PER NADÓ HARMONY de Baby Björn

Ref. 041121
Preu: 340,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 10,20 € per a futures compres.


Color principal / model:

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a MOISES PER NADÓ HARMONY de Baby Björn afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Minibressol amb suau balanceig per dormir bé

La minicuna de Baby Bjorn és perfecta per a la primera etapa del nadó, quan dorm freqüentment ia estones curts.
  • És una minicuna fàcil de traslladar a diferents habitacions de la casa, el que et permet estar sempre a prop del teu nadó.
  • La seva fi teixit de xarxa et permet vigilar constantment el nadó de forma segura.
  • Harmony de Baby Björn té una estructura sòlida
  • Apta des de recent nascut fins als 6 mesos (màx. 8 kg)

Un disseny lleuger i delicat
Els laterals de la minicuna estan fets d'un teixit de malla suau i lleuger a través del qual el nen pot respirar fins i tot si la seva cara queda contra la paret interior del bressol. No hi ha necessitat de comprar protector de barrots per a la minicuna, ja que els laterals són enterament de tela - no hi ha barrots ni peces soltes en què les petites mans i peus del nadó puguin enganxar-se.
 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
Dosser per BRESSOL HARMONY de Baby Björn
042021 Baby Björn

70.00 €
LLENÇOL ORGANIC HARMONY de Baby Björn
047021 Baby Björn

30.00 €

edat
Des de recent nascut fins a 6 mesos aproximadament; pes màxim 8 kg.

material
La tela de malla està feta de 100% polièster, la funda del matalàs és de cotó, i les potes de fusta i acer.

Els peus estan fets de plàstic TPE. El farciment del matalàs és de poliéter.Los teixits han estat provats i homologats segons la norma Öko-Tex 100, classe 1 per a productes per a nadons. Estan garantits com inofensius per a la delicada pell del nadó i no causen al·lèrgies.
La tela de malla està feta de 100% polièster, la funda del matalàs és de cotó, i les potes de fusta i acer. Els peus estan fets de plàstic TPE. El farciment del matalàs és de polièter.

Els teixits han estat provats i homologats segons la norma Öko-Tex 100, classe 1 per a productes per a nadons. Estan garantits com inofensius per a la delicada pell del nadó i no causen al·lèrgies.

Instruccions de rentat
La tela del bressol és fàcil de treure; es renta a màquina a 40 ˚C.
El matalàs i la funda es renten a màquina a 60 ˚C.

Deixa'ns el teu missatge