Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Motxilles portanadó    MOTXILLA PORTA NADÓ MOVE DE BABYBJÖRN
MOTXILLA PORTA NADÓ MOVE DE BABYBJÖRN

MOTXILLA PORTA NADÓ MOVE DE BABYBJÖRN

Ref. 099038
Preu: 150,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 4,50 € per a futures compres.


Color principal / model: Verd sàlvia 3D Mesh
Verd sàlvia 3D Mesh
Antracida 3D Mesh
Grey 3D Mesh
Navy Blue

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a MOTXILLA PORTA NADÓ MOVE DE BABYBJÖRN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Motxilla porta nadons Move de BabyBjörn

Ja és aquí la nova motxilla porta nadons Move de Baby Björn!
Pensada per a aquelles famílies que els agrada sortir i portar amb si al seu nadó, encara que sigui durant estones llargues, gràcies al seu comoditat.

Compta amb suport per a l'esquena, cinturó abdominal i tirants encoixinats, que descarreguen el pes. A més de ser transpirable i, fàcil de posar i treure.

Característiques destacades:

Màxim confort per al nadó i l'adult
Gràcies al seu disseny amb suport per a l'esquena, el cinturó abdominal i els tirants encoixinats, el pes es reparteix i es descarrega de manera que sigui còmode portar-la durant períodes llargs. A més es pot adaptar l'ample de seient per aconseguir un suport òptim per al cap, els malucs i les cames de el nadó.

Disseny lleuger, flexible i fàcil de posar i treure
Està composta per dues parts que permeten col·locar-la i treure-la fàcilment. Es pot ajustar sense ajuda i el teixit en tela de xarxa 3D li atorga lleugeresa i transpirabilitat, a més d'un assecat ràpid després de la rentada, i un tacte suau per al nadó.

dues posicions
Es pot col·locar col·locar en dues posicions: cap a dins o cap a fora. Però no es recomana posar-lo mirant cap al món abans dels 5 mesos o fins que sàpiga sostenir el cap per si sol.
A més si el nadó es queda adormit, es pot descordar i obrir la part davantera per poder recostarlo amb facilitat, mantenint els tirants a les espatlles.

S'adapta a el creixement de l'infant des del naixement
És apta des de recent nascut (pes mínim 3,2 kg) i s'adapta a el creixement de l'infant fins als 15 mesos aproximadament (màxim 12 kg), o fins que comenci a caminar. Compta amb un suport correcte per al cap i el clatell de l'nadó, ajustable i ferma.

Aprovada per l'Institut Internacional de Displàsia de Maluc
El II dC reconeix la motxilla porta nadons Move de BabyBjörn com a producte segur i adequat per al desenvolupament dels malucs de el nadó.

materials òptims
Compleix els requisits de l'STANDARD 100, classe 1 de OEKO-TEX de productes per a nadó.

* Important: Per als nadons d'entre 3,2 i 4,5 kg s'han d'utilitzar les tauletes indicades per a les obertures de les cames.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge