Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Motxilles portanadó    PORTA NADÓ ONE AIR MESH de Baby Björn
PORTA NADÓ ONE AIR MESH de Baby Björn

PORTA NADÓ ONE AIR MESH de Baby Björn

Ref. 098020
Preu: 200,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,00 € per a futures compres.


Color principal / model: blau pissarra

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PORTA NADÓ ONE AIR MESH de Baby Björn afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Motxilla Porta nadons One Air Mesh de Baby Björn

La nova Motxilla Porta nadons One Air Mesh de Baby Björn és molt més transpirable, pel fet que està feta de malla lleugera gairebé en tota la seva totalitat. La malla és una tela en xarxa molt més suau i prima que altres materials, que respira bé, especialment en les zones que solen ser transpirables, com la zona de contacte directe amb el nadó, les espatlles i les costures.

La Motxilla Porta nadons One Air Mesh també té un sistema de regulació de la seva grandària; tant el seient com el suport per al cap es poden adaptar a el creixement de l'nadó, des del seu naixement fins als 3 anys.

A més, compta amb un cinturó abdominal segur i uns tirants encoixinats que alleugen el pes a l'esquena i faciliten l'ús de la motxilla porta nadons en diferents adults.

4 posicions que ofereix la Motxilla Porta nadons One Air Mesh de Baby Björn:
  • Posició mirant cap a dins alçada superior o posició de recent nascut. S'utilitza des del naixement (mínim 3,5kg) perquè el nadó quedi en la posició correcta, prop de la cara de l'adult.
  • Posició mirant cap a dins alçada inferior. Gràcies al seu seient ample i ajustable, permet que els malucs de l'nadó quedin en una posició còmoda i ergonòmica.
  • Posició mirant cap a fora. Mínim als 5 mesos i a l'pesar un màxim de 12 kg.
  • Posició posterior oa l'esquena. Més còmoda per a nens més grans. No es recomana abans de l'any, ja que no hi ha contacte visual directe amb el nen.
Per a nadons entre 3,5 i 4,5 kg, s'han d'utilitzar les travetes de les cames per disminuir l'obertura en aquesta zona.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.  • Apte des del naixement fins als 3 anys. Mín. 3,5 kg / 53 cm. Màx. 15 kg / 100 cm.
  • Material: Teixit principal: 100% polièster. Folre de l'cinturó abdominal: 100% polièster. Protecció de la cremallera de posició de cames: 100% cotó.
  • Rentar a màquina a 40 ° C. Rentar per separat. Es recomana utilitzar un detergent ecològic i suau sense blanquejador. No utilitzar assecadora. No planxar.
Tots els teixits són suaus a l'contacte amb la pell de el nadó i segurs si se'ls emporta a la boca. No contenen substàncies perilloses per a la salut i compleixen els requisits de la norma Öko-Tex ® 100, classe 1, per a productes per a nadons.

La Motxilla Porta nadons One Air Mesh de Baby Björn està homologada segons les normes de seguretat europees i nord-americanes per motxilles porta nadons, EN 13.209-2: 2015 i ASTM F223.

Deixa'ns el teu missatge