*TANCAT* SORTEIG BUGABOO BUTTERFLY - JUNY 2022

*TANCAT* SORTEIG BUGABOO BUTTERFLY - JUNY 2022

Ref.

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 0,00 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Consultar disponibilitat amb bitti.es

 

Consultar disponibilitat amb bitti.es

Aquest producte no té habilitada la venda en línia

PARTICIPACIÓ GUANYADORA: S22060114525910
NOM GUANYADOR: M. Acosta

Sortegem una cadira de passeig Bugaboo Butterfly a bitti o bitti.es

1 participació = possibilitat de guanyar una cadira de passeig Bugaboo Butterfly per a les compres de 50€ realitzades des de l'1 fins al 30 de juny de 2022 . (Una vegada realitzada la compra i, confirmada en el cas de compra per transferència, rebreu al vostre e-mail les participacions aconseguides per la vostra comanda). Sort!!

BASES DEL SORTEIG
BITTI

L'empresa BITTI BEBE SL, bitti, amb domicili a l'Avinguda Josep Tarradellas 155 de Barcelona, Espanya, organitza una acció promocional amb el sistema de sorteig aleatori adreçada a persones residents al territori espanyol, majors d'edat.

Objectiu del sorteig d´una cadira de passeig Bugaboo Butterfly
Bitti organitza aquest sorteig amb l'objectiu d'oferir un benefici extra als clients que comprin en bitti, promocionar la marca Bugaboo i incentivar les vendes des de l'1 fins al 30 de juny de 2022.

Període de la promoció
Aquesta acció promocional estarà activa per a tots els usuaris que facin compres a bitti.es oa la nostra botiga bitti a Barcelona, superiors a 50€, entre l'1 de juny a les 00.00hi fins al 30 de juny de 2022 a les 23.59h. El sorteig es realitzarà a bitti Barcelona durant la primera setmana de juliol de 2022.

Mecànica i mode de participació
Per participar cal estar registrat o registrar-se com a nou client a la nostra web, bitti.es. Per això tots els camps hauran d'estar complets i sense defecte. Bitti es reserva el dret de rebutjar algun registre per defecte de forma. Així mateix, podran participar presencialment a Bitti Barcelona responent a les dades necessàries per participar que poden ser requerides pel nostre personal de botiga.
A més, s'haurà de realitzar una compra mínima de 50€ que li donarà dret a 1 participació. Per cada 50€ de compra en una comanda se us remetrà via mail una participació en el sorteig que proposem. Si l'adreça de correu electrònic no és correcta l'usuari haurà de contactar amb bitti per fer les comprovacions pertinents.

Entre tots els usuaris que hagin fet compres superiors a 50€ i hagin rebut el correu electrònic amb les paperetes es realitzarà el sorteig d'una cadira de passeig Bugaboo Butterfly. Al moment del sorteig s'escollirà el guanyador.

Totes les compres, reserves de productes i/o comandes de llistes nadó participaran al sorteig seguint la mecànica de 1 participació per cada 50€ de compra durant el període de vigència del sorteig. En el cas de les llistes nadons establim que els beneficiaris de les paperetes de sorteig són els propietaris de la llista nadó. D'aquesta manera, bitti vol premiar especialment la seva fidelitat amb la nostra marca.

En el cas de reserves de productes s'aconseguiran les paperetes en funció de l'import abonat des de l'1 al 30 de juny de 2022, no per l'import total del producte reservat. Per obtenir el total de les paperetes de participació que correspondrien al producte reservat, caldrà abonar la totalitat l'import durant el període de vigència del sorteig. Així mateix, només s'obtindran participacions pels valors aportats a cada pagament, no per la suma total dels pagaments realitzats.

En cas de no poder contactar amb el guanyador, que rebutgi el premi per algun motiu, o que després de 15 dies de comunicar-li que és el vencedor no respongui, es procedirà a trucar al primer suplent i així successivament.

Premi
El premi és una cadira de passeig Bugaboo Butterfly valorada en 439,00€. El premi és personal i intransferible. Només es retornarà el valor del premi, en cas que el guanyador hagi comprat una cadira de passeig Bugaboo Butterfly durant el mes de juny de 2022 a bitti o bitti.es. El premi inclou el seu enviament.

Comunicació del guanyador
Durant el període màxim de 10 dies després del sorteig es contactarà amb el guanyador mitjançant correu electrònic o telèfon. En cas que no respongui, es contactarà amb el primer suplent. La comunicació del guanyador també es realitzarà a través de les xarxes socials de què disposa bitti.es per a la seva difusió.

Cancel·lació del sorteig
El sorteig no es podrà cancel·lar, un cop iniciat el període de promoció.

Disponibilitat del premi
El premi no es podrà canviar ni bescanviar per diners en metàl·lic. Només en cas que el guanyador hagi comprat una cadira de passeig Bugaboo Butterfly a bitti, o bitti.es durant el període de la promoció, se li tornarà el pagament de la mateixa manera que ho va realitzar. Bitti es farà càrrec de la tramesa del premi.

Publicitat
Bitti es reserva el dret de publicar el nom de l'usuari del guanyador amb finalitats promocionals.

Acceptació de les bases
El fet de participar en el sorteig implica que l'usuari accepta totalment les condicions d'aquestes bases. Si després d'una compra el comprador no volgués formar part del sorteig, haurà de contactar amb bitti per eliminar les seves participacions abans de finalitzar el període de la promoció.

Ús de les dades cedides
Les dades utilitzades durant el sorteig es faran servir per comunicar el nombre de participacions a les quals opta, una vegada fa la seva compra, i el nom del guanyador, una vegada seleccionat, la primera setmana del mes de juliol.

Barcelona, 31 de maig de 2022

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

  • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
    • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
  • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
    • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA