Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE iZi MODULAR A X1 i-SIZE de BeSafe
CADIRA DE COTXE iZi MODULAR A X1 i-SIZE de BeSafe
Veure video

CADIRA DE COTXE iZi MODULAR A X1 i-SIZE de BeSafe

Ref. B1MAA.X1.MM
Preu: 435,00

Color principal / model: metallic Melange
metallic Melange
Peak Mesh

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
BeSafe iZi Modular A X1 i-Size amb arnès retràctil automàtic

BeSafe és la primera marca a comercialitzar una manera completament nova de posar el cinturó de seguretat als nens: l'Active Retract Harness.

La cadira de cotxe iZi Modular A X1 i-Size de BeSafe es caracteritza per la incorporació de l'Active Retract Harness o arnès retràctil automàtic, un sistema completament innovador equipat amb un arnès de seguretat, amb limitador de tensió automàtic, intern que tira dels cinturons contínuament, per ajudar els pares a ajustar els cinturons de l'arnes de forma segura i correcta.

Característiques destacades:
 • Coixinets per les espatlles que suavitzen el contacte amb el cinturó i proporcionen espai addicional per poder moure els braços.
 • Espai de cames ajustable en 3 passos, per a més comoditat en desplaçaments llargs.
 • Dinamic absorvir: nou sistema absorció d'impactes, a la zona de l'capçal
 • Nou disseny i sistema d'encaix a la cadira de l'SIP +
Altres característiques de la iZi Modular A X1 i-Size:
 • Sentit contrari de la marxa / sentit de la marxa.
 • La cadira creix amb el nen gràcies a la seva altura ajustable de l'reposacaps en 10 passos.
 • Posseeix una brida frontal movible per aconseguir una instal·lació compacta i més espai per a les cames.
 • La sivella de l'arnès en posició plana facilita la col·locació de l'infant.
 • El peu de suport plegable posseeix una alarma sonora per indicar una instal·lació correcta.
 • ofereix una màxima comoditat per al nen gràcies als seus encoixinats i suaus coixins.
 • Ideals posicions perquè el nen pugui dormir.
 • Només és compatible amb iZi MODULAR BASE.
 • Necessita la base iZi MODULAR per a la seva utilització (veure en productes relacionats).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe
B1MBA.00.00 

225.00 €
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
MIRALL contramarxa de BESAFE
BAESP.ST.00

25.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €

especificacions tècniques

 • Alçada: AC: 61 - 105 cm.
 • AFM: 88 - 105 cm.
 • Pes màx .: 18 kg.
 • Edat: aprox. 6 mesos - 4 anys *
 • Instal·lació: Isofix amb base
 • Direcció: A contramarxa / A favor de la marxa
 • Amb certificació: UN R129 (i-Size)
* Tingues en compte que el rang d'edat indicat és només una guia en base a una mitjana de valors i no limita ni garanteix el temps d'ús.


Com funciona el Active Retract Harness

1. Posa la barra per l'entrecuix fins que quedi en posició oberta. En aquesta posició, el sistema permet treure els cinturons d'espatlla. Treu els cinturons de manera que quedin penjant dels imants que hi ha als costats de la cadira. Senti a l'infant a la cadira.
Arnes_1


 2. Fes passar els braços de l'infant pels cinturons i tira dels cinturons d'espatlla cap a fora, tant com puguis. Seguidament, uneix les dues nanses de la tanca.
Arnes_2
3. Puja la barra per l'entrecuix fins a la posició «tancada». Quan quedi en aquesta posició, ja no podràs treure més els cinturons ja que s'estaran retraient contínuament.
Arnes_3
4. Connecta les nanses fins que sentis un clic en el tancament de la barra per l'entrecuix. Deixa que l'arnès es tensi sol. Ajuda a l'arnès perquè quedi tan tens com sigui possible. Tira dels cinturons d'espatlla cap amunt per sobre d'el tancament per tibar els cinturons de maluc. A continuació, fica els cinturons d'espatlla a les muscleres i empújalos cap amunt per tensar tant com puguis. Per verificar que l'arnès està prou tens, intenta pessigar el cinturó.
Arnes_4

Deixa'ns el teu missatge