Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Car Interior de BeSafe
CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Car Interior de BeSafe
Veure video

CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Car Interior de BeSafe

Ref. B1TUB.00.CB
Preu: 745,00

Color principal / model: Car interior
Car interior

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe BeSafe iZi Turn B i-Size Car interior

La nova cadira de cotxe de BeSafe iZi Turn B i-Size destaca per permetre que el teu petit viatge més segur, orientat a contramarxa, des de recent nascut fins als 4 anys aproximadament.

Compleix amb la normativa més recent UN R129 i està aprovada com especialment favorable per a l'esquena, per l'associació alemanya Aktion Gesunder Rücken (AGR).

El segell de l'organització AGR s'atorga exclusivament a productes que han estat sotmesos a nombroses proves i verificacions, per part d'un comitè avaluador independent, compost per experts en una gran quantitat de disciplines mèdiques.

Especificacions tècniques:
 • Alçada: 40-105cm a contramarxa i 88-105 a favor de la marxa
 • Pes màx .: 18kg
 • Edat: 0 mesos - 4 anys aprox.
 • Direcció: a contramarxa ia favor de la marxa
 • Rotació: 360º
novetats:

Gràcies a la seva expansió a 360º de rotació, la cadira de cotxe iZi Turn B i-Size aporta més seguretat de costat a costat, des de recent nascut i, a més, una flexibilitat completa 360º més endavant, per a nens grans.

El Newborn Hugger es col·loca dins de l'Baby Shell i, gràcies a la seva combinació de materials suaus ia la falca inferior, manté arraulit a l'nounat i li dóna el suport necessari per seure a l'angle correcte. S'ha de deixar d'utilitzar quan el nadó abast dels 60cm d'altura o els 4 mesos d'edat.

El sistema Baby-Secure Swivel és un mecanisme de bloqueig que evita l'ús orientat cap endavant mentre el Baby Shell està instal·lat, és a dir, abans del permès.

Quan la cadira de cotxe iZi Turn B i-Size estigui en mode nounat, és a dir, amb el Baby Shell incorporat, el reclinat va predefinit i no permet canviar de posició.
Segons l'homologació vigent, la reclinació assignada és l'òptima i el mateix Baby Shell incorpora un pivot que, a l'encaixar, evita que es pugui girar la cadireta a favor de la marxa i modificar el seu reclinació.

Independentment de la configuració de seient del darrere del teu cotxe, la Universal Level Technology permet una instal·lació horitzontal i un desplaçament còmode a contramarxa en tot moment, gràcies a que la cadireta està acolpada a la base amb una mica d'inclinació.

Per millorar la seguretat en cas d'impactes laterals, el Dynamic Force Absorbir és la solució als el reposacaps de l'assentament. Està fabricat amb materials especials i conté zones flexibles, que absorbeixen correctament la força d'un impacte lateral, a l'doblegar la zona interior mentre les zones exteriors romanen rígides.

Característiques destacades:
 • Protecció contra impactes laterals (SIP) incorporada al seient
 • Protecció lateral addicional (SIP +) amb forma personalitzada
 • Inclinació de l'respatller regulable un cop muntat
 • Indicadors visuals i auditius per comprovar el muntatge
 • Ajust de l'reposacaps i els cinturons en un sol pas
 • Confort amb 4 posicions d'inclinació
 • Reposacaps ajustable a 10 posicions per adaptar-se a l'creixement
 • Ventilació mitjançant sistema de ventilació en la part posterior

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
iZi TRANSFER de BeSafe
BATRF.00

38.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €

Característiques de la iZi Turn B i-Size que donen suport al desenvolupament de la columna vertebral:


Certificado_AGR
 • Ne wborn Hu gger: Proporciona estabilitat lateral i aixeca l'esquena de l'infant per donar-li 10è més de reclinació
 • Alçada de l'reposacaps fàcil d'ajustar per adaptar-se al teu fill
 • Carcassa de seient ben dissenyada i encoixinada amb materials de teixit suau
 • Ergo-Move Shoulder Pads: Aporta més llibertat de moviment a l'infant perquè els braços donin suport l'activació dels músculs de l'esquena

Deixa'ns el teu missatge