Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE iZi TWIST B i-Size de BeSafe
CADIRA DE COTXE iZi TWIST B i-Size de BeSafe

CADIRA DE COTXE iZi TWIST B i-Size de BeSafe

Ref. B1TWB.00.BC
Preu: 695,00 €

Color principal / model: Black Cab
Black Cab


En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe iZi Twist B i-Size de BeSafe

La nova cadira de cotxe de BeSafe iZi Twist B i-Size destaca per permetre que els nens viatgin fins a 5 vegades més segurs, orientats a contramarxa, fins aproximadament els 4 anys.
Compleix amb la normativa més recent UN R129 i ha superat les proves més exigents del Plus Test.

novetats:

Per millorar a seguretat en cas d'impactes laterals, la cadira iZi Twist B i-Size incorpora el Dynamic Force Absorbir com a solució al reposacaps del seient. Està fabricat amb materials especials i conté zones flexibles, que absorbeixen correctament la força d'un impacte lateral, en doblegar la zona interior mentre les zones exteriors romanen rígides.

El nou reductor Baby Shell permet obtenir la mateixa prosición i protecció que ofereix un seient de cotxet per a nadons. Compta amb una barrera més de protecció contra impactes per protegir el nadó, i per afegir una major estabilitat, utilitza les mateixes corretges de subjecció que s'usen en la iZi Twist B i-Size per a nens petits. Es recomana el seu ús amb nens de fins a 87cm d'alçada.

El Newborn Hugger es col·loca dins el Baby Shell i, gràcies a la seva combinació de materials suaus ia la falca inferior, manté arraulit al nadó i li dóna el suport necessari per seure a l'angle correcte. S'ha de deixar d'utilitzar quan el nadó abast dels 60cm d'altura o els 4 mesos d'edat.

Característiques destacades:
  • Protecció contra impactes laterals (SIP) incorporada al seient
  • Protecció lateral addicional (SIP +) amb forma personalitzada
  • Orientable gràcies a la seva rotació lateral
  • Inclinació del respatller regulable un cop muntat
  • Indicadors visuals i auditius per comprovar el muntatge
  • Ajust del reposacaps i els cinturons en un sol pas
  • Confort amb 4 posicions d'inclinació
  • Reposacaps ajustable a 10 posicions per adaptar-se al creixement
  • Ventilació mitjançant sistema de ventilació en la part posterior

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Deixa'ns el teu missatge