HAMACA LEMO de Cybex

Venda Exclusiva Online
219,95 €

HAMACA LEMO de Cybex

Ref. 521003231

Venda Exclusiva Online

219,95 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 73,32 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Consultar disponibilitat amb bitti.es

 

Consultar disponibilitat amb bitti.es

Comprant aquest producte acumules 6,60 € en futures compres

5€ de benvinguda a la teva primera comanda

Comprant aquest producte acumules 4 participacions per al sorteig d'aquest mes

Enviament gratuït

Afegir a la cistella

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 73,32 € product.pay_in_3_paypal_3

La gandula Lemo de Cybex està dissenyada perquè el teu petit pugui menjar, dormir o jugar amb la màxima comoditat i seguretat.

Compte amb un respatller ajustable, pot col·locar-se ràpida i fàcilment en posició horitzontal quan el nadó dorm o en posició semivercital quan està despert. I, a més, gràcies al seu balanceig natural, fomentaràs el desenvolupament del teu nadó, mantenint-lo segur i recolzat.

Utilitzant el Set Lemo Adapter podràs acoblar l'hamaca a la trona Lemo, perquè el teu nadó tingui un seient a taula des del primer dia.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Hamaca sobre suport, amb arnès de 5 punts : Des del naixement fins a aprox. 12 mesos.
 • Hamaca sobre suport, sense arnès de 5 punts : Des dels 12 mesos aproximadament (quan el nen pot mantenir-se dret sense ajuda) fins als 3 anys aproximadament.
 • Inclou : Niu hamaca, reductor per a nadons, suport per al cap, suport per al solt i sistema de retenció.
Mesures
 • Longitud: 610 mm
 • Amplada: 440 mm
 • Alçada: 460 - 550 m
Pes : 3,6 kg
 • Hamaca : Suport al voltant del cap i encoixinat de polièster amb cotó
 • Estructura : Alumini i plàstic
 • Teixits rentables a màquina a 30 ° C
 • El model Lemo 3-en-1 ha resultat guanyador a la prova Öko-Test 6/2023 . La prova Öko-Test avalua els productes amb què les persones interactuen en la seva vida diària, per garantir la protecció dels consumidors i del medi ambient.

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA