FULAR ELÀSTIC DE PORTEU de Love & Carry

59,00 €

FULAR ELÀSTIC DE PORTEU de Love & Carry

Ref. LC452

59,00 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 19,67 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

En Stock. Entrega en 24-48 hores

 

En Stock. Entrega en 24-48 hores

Comprant aquest producte acumules 1,77 € en futures compres

5€ de benvinguda a la teva primera comanda

Comprant aquest producte acumules 1 participacions per al sorteig d'aquest mes

Enviament gratuït

Afegir a la cistella

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 19,67 € product.pay_in_3_paypal_3

El fulard elàstic d'alta qualitat de Love & Carry està fabricat a partir de tela de modal , un teixit que s'extreu de la polpa del faig. Dissenyat per ser usat amb nadons des del seu naixement fins als 6 mesos aproximadament, des de 3,5 kg a 12 kg.

A més del seu tacte suau, el teixit modal és lleuger i transpirable , permetent una excel·lent circulació de l'aire, cosa que el fa ideal per al porteig en climes càlids.

El fulard es prenua amb facilitat i ofereix poc rebot, cosa que el converteix en una opció segura i còmoda per al porteig.
 

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Dissenyat per ser usat amb nadons des del seu naixement fins als 6 mesos aproximadament, des de 3,5 kg a 12 kg
 • Ús Senzill : Aquest fulard permet un preprès
 • Satisfà la normativa de seguretat europea CEN/TR 16512
 • Ve amb una funda integrada per a auto plegat
 • Mides : 4,50 mx 0,55 m
 • Teixit Sostenible : Elaborat amb 100% modal, aquest fulard no només és suau al tacte sinó també ecològic i sostenible, fent-ho perfecte per als mesos més càlids gràcies a la seva transpirabilitat i lleugeresa.
 • Love & Carry aposta per teixits sostenibles i ecològics .
 • El teixit modal, originari del Japó , es distingeix a la indústria tèxtil per la seva suavitat i durabilitat excepcionals.
 • Fabricat a partir de polpa d'arbre de faig, aquest material sostenible i biodegradable té un baix impacte ambiental .

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA