FULAR TRICOT-EASY de Babylonia

20%

124,00 € 99,20 €

FULAR TRICOT-EASY de Babylonia

Ref. BDDEASY_914

20%

124,00 € 99,20 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 33,07 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Descatalogat

 

Descatalogat

Aquest producte no té habilitada la venda en línia

El fulard Tricot-Easy és el producte més nou i innovador de Babylonia. Fabricat amb cotó orgànic 100% transpirable , aquest fulard es pot col·locar fàcilment i ràpidament amb molt poques accions.

Amb tan sols una sivella , que pots ajustar-lo a la mida del teu petit, perquè aquest se senti segur i ben assegut, de forma ergonòmica.

És segur i confortable, i el seu ús és apte des del naixement fins als 15 kg aproximadament .

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta

 

 • Fabricat amb cotó orgànic 100% transpirable
 • Permet distribuir el pes sobre les teves espatlles, esquena i maluc
 • Sense fils llargs que destorbin o que puguin arrossegar-se per terra
 • És ràpid i fàcil de col·locar
 • Edat : de 0 a 2 anys aprox.
 • 60 x 600 cm
 • Cotó 100% orgànic amb etiqueta Oekotex

 •  
 • Rentar a 30ºC
 • No assecar en assecadora
El fulard Tricot Easy ha guanyat el premi Baby Innovation Award.

El material del Tricot-Easy està teixit segons la tècnica de teixit de l'aclamat Tricot-Slen, el portabebès original amb què Babylonia lidera el mercat dels portabebès durant 25 anys.

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA