MOTXILLA PORTABEBÉS STOKKE LIMES FLEX OCS

149,00 €

MOTXILLA PORTABEBÉS STOKKE LIMES FLEX OCS

Ref. 619413

149,00 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 49,67 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Entrega en 10 - 15 dies laborables

 

Entrega en 10 - 15 dies laborables

Comprant aquest producte acumules 4,47 € en futures compres

5€ de benvinguda a la teva primera comanda

Comprant aquest producte acumules 2 participacions per al sorteig d'aquest mes

Enviament gratuït

Afegir a la cistella

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 49,67 € product.pay_in_3_paypal_3

La motxilla portabebès Stokke Limas Flex és un portabebès amb sivella completa i es pot fer servir a partir del mes (4kg aprox. ). Pots posar-te-la ràpida i fàcilment sense lligar-la. Proporciona llibertat de moviment i seguretat a cada pas del camí.

Gràcies a la base ajustable i al panell del darrere, aquest portabebès es pot ampliar a la mida del teu nadó . També garanteix una posició de seient còmoda i ergonòmica per al nadó, des d'unes poques setmanes després del naixement fins als primers anys fins als 20kg aprox .

Les opcions de transport a la part davantera i del darrere donen als pares molta flexibilitat. El cinturó de l'Stokke Limas Flex es pot treure fàcilment, cosa que permet usar-lo com a onbuhimo , un estil japonès tradicional per portar el nadó sense cinturó.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Ajustable a mesura que el nadó creix
 • Apta des dels 4 a 20 kg aprox.
 • Suport ergonòmic i comoditat
 • Molt fàcil d'usar
 • Opcions de transport davanteres, del darrere i onbuhimo ( estil japonès tradicional per portar al nadó sense cinturó)
 • 100% cotó orgànic
 • Model Valerian beix : barreja de cotó orgànic i lli
 • No cal rentar-lo abans de fer-lo servir per primera vegada
 • Es pot rentar a màquina a baixa temperatura i baix centrifugat

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA