MANGUITS EVOLUTIUS de Saro

33,00 €

MANGUITS EVOLUTIUS de Saro

Ref. 60302

33,00 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 11,00 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

En Stock. Entrega en 24-48 hores

 

En Stock. Entrega en 24-48 hores

Comprant aquest producte acumules 0,99 € en futures compres

Afegir a la cistella

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 11,00 € product.pay_in_3_paypal_3

Els maneguets evolutius flotadors de Saro són el complement perfecte per aprendre a nedar de manera còmoda i segura. Disposa de 3 discos de flotació per a cada braç que es podran treure d'un en un segons els progressos del teu petit en nedar, mantenint tots dos braços amb el mateix nombre de discos per garantir-ne la seguretat. Si observeu cansament o manca de coordinació motriu caldrà afegir un disc.

Amb aquest sistema podràs ensenyar al teu petit de manera còmoda i segura, respectant els seus temps d'aprenentatge, fomentant la seva autoestima davant de les seves millores.
 • 1-12 anys
 • Fins a 60 kg

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Evolutius - Podràs retirar discos segons l'aprenentatge
 • Mantenen l'estabilitat del nen dins de l'aigua
 • Fàcil col·locació, gran adherència
 • No cal inflar ni desinflar, no es punxen!
 • Molt lleugers i suaus. Sense vores tallants que facin malbé la cara o braços del nen
 • Talla única per a nadons i nens
 • Mides : Diàmetre 18 cm
 • Pes per disc : 25 gr
 • EVA
 • Gran durabilitat! No es decoloren i són resistents al clor i aigua salada
 • Toxic free: sense BPA, ftalats o naftalines
 • Després del seu ús esbandiu-lo amb aigua dolça i deixeu-lo assecar a l'aire evitant l'exposició directa al sol.
 • Per a la seguretat i salut del seu nen, Advertència! El sistema no evita el perill d'ofegament. No deixeu el nen sense supervisió d'un adult en cap moment mentre és a l'aigua. Només s'han de portar a la part superior del braç.

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA