Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Black Cab de BeSafe
CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Black Cab de BeSafe
Veure video

CADIRA DE COTXE IZI TURN B i-Size Black Cab de BeSafe

Ref. B1TUB.00.BC
Preu: 695,00

Color principal / model: Black cab

Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe BeSafe iZi Turn B i-Size black cab

La nova cadira de cotxe de BeSafe iZi Turn B i-Size destaca per permetre que el teu petit viatge més segur, orientat a contramarxa, des de recent nascut fins als 4 anys aproximadament.

Compleix amb la normativa més recent UN R129 i està aprovada com especialment favorable per a l'esquena, per l'associació alemanya Aktion Gesunder Rücken (AGR).

El segell de l'organització AGR s'atorga exclusivament a productes que han estat sotmesos a nombroses proves i verificacions, per part d'un comitè avaluador independent, compost per experts en una gran quantitat de disciplines mèdiques.

Especificacions tècniques:
 • Alçada: 40-105cm a contramarxa i 88-105 a favor de la marxa
 • Pes màx .: 18kg
 • Edat: 0 mesos - 4 anys aprox.
 • Direcció: a contramarxa ia favor de la marxa
 • Rotació: 360º
novetats:

Gràcies a la seva expansió a 360º de rotació, la cadira de cotxe iZi Turn B i-Size aporta més seguretat de costat a costat, des de recent nascut i, a més, una flexibilitat completa 360º més endavant, per a nens grans.

El Newborn Hugger es col·loca dins de l'Baby Shell i, gràcies a la seva combinació de materials suaus ia la falca inferior, manté arraulit a l'nounat i li dóna el suport necessari per seure a l'angle correcte. S'ha de deixar d'utilitzar quan el nadó abast dels 60cm d'altura o els 4 mesos d'edat.

El sistema Baby-Secure Swivel és un mecanisme de bloqueig que evita l'ús orientat cap endavant mentre el Baby Shell està instal·lat, és a dir, abans del permès.

Quan la cadira de cotxe iZi Turn B i-Size estigui en mode nounat, és a dir, amb el Baby Shell incorporat, el reclinat va predefinit i no permet canviar de posició.
Segons l'homologació vigent, la reclinació assignada és l'òptima i el mateix Baby Shell incorpora un pivot que, a l'encaixar, evita que es pugui girar la cadireta a favor de la marxa i modificar el seu reclinació.

Per instal·lar el Baby Shell (reductor per a nadó, des del naixement i fins a una alçada de 87 cm.) La cadira ha d'estar completament reclinada (la posició més horitzontal), i un cop instal·lat no es pot canviar la reclinació de la cadira a causa al fet que hi ha un límit mecànic que ho impedeix.

Independentment de la configuració de seient del darrere del teu cotxe, la Universal Level Technology permet una instal·lació horitzontal i un desplaçament còmode a contramarxa en tot moment, gràcies a que la cadireta està acolpada a la base amb una mica d'inclinació.

Per millorar la seguretat en cas d'impactes laterals, el Dynamic Force Absorbir és la solució als el reposacaps de l'assentament. Està fabricat amb materials especials i conté zones flexibles, que absorbeixen correctament la força d'un impacte lateral, a l'doblegar la zona interior mentre les zones exteriors romanen rígides.

Característiques destacades:
 • Protecció contra impactes laterals (SIP) incorporada al seient
 • Protecció lateral addicional (SIP +) amb forma personalitzada
 • Inclinació de l'respatller regulable un cop muntat
 • Indicadors visuals i auditius per comprovar el muntatge
 • Ajust de l'reposacaps i els cinturons en un sol pas
 • Confort amb 4 posicions d'inclinació
 • Reposacaps ajustable a 10 posicions per adaptar-se a l'creixement
 • Ventilació mitjançant sistema de ventilació en la part posterior

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
iZi TRANSFER de BeSafe
BATRF.00

38.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €

Característiques de la iZi Turn B i-Size que donen suport al desenvolupament de la columna vertebral:


Certificado_AGR
 • Ne wborn Hu gger: Proporciona estabilitat lateral i aixeca l'esquena de l'infant per donar-li 10è més de reclinació
 • Alçada de l'reposacaps fàcil d'ajustar per adaptar-se al teu fill
 • Carcassa de seient ben dissenyada i encoixinada amb materials de teixit suau
 • Ergo-Move Shoulder Pads: Aporta més llibertat de moviment a l'infant perquè els braços donin suport l'activació dels músculs de l'esquena

Deixa'ns el teu missatge