CADIRA DE COTXE BESAFE GO BEYOND BLACK CAB

385,00 €

CADIRA DE COTXE BESAFE GO BEYOND BLACK CAB

Ref. B1BGO.00.BC

385,00 €

product.pay_in_3_paypal_1 3 product.pay_in_3_paypal_2 128,33 € product.pay_in_3_paypal_3

 

Ref:  

Properament

 

Properament

Aquest producte no té habilitada la venda en línia

BeSafe Go Beyond és la cadira de cotxe rotatòria amb funció de posició plana i solucions senzilles per al dia a dia, amb una sola mà.
 • Alçada : 40 - 87 cm
 • Pes màxim : 13 kg
 • Edat : 0 - 18 mesos aprox.*
 • Instal·lació : ISOfix amb base o cinturó de 3 punts del vehicle
 • Adreça : a contramarxa
 • Normativa : UN R129
*Tingues en compte que el rang d'edat indicat és només una referència basada en valors mitjana i no limita ni
garanteix el temps dús.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

L’àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per a productes en estoc, el termini d’entrega de Península és de 24/48 hores hàbils. Per a Balears, és de 48/72 hores hàbils.

PPer a entregues en un termini inferior al proposat per bitti.es, serà necessari contactar amb el comerç, amb la finalitat de confirmar la possibilitat d’aquest.

 • Per a entregues a Península, els ports de les comandes superiors a 50,00 € són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 50,00€, el càrrec estàndard serà de 6,90€
 • Per a entregues a Baleares, els ports de les comandes superiors a 100,00€ són gratuïts
  • Per a comandes inferiors a 100,00 €, el càrrec estàndard serà de9,00€

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

En cas que, per qualsevol motiu, no quedi satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a retornar-lo, a comptar des de la data d’entrega de la comanda segons resguard d’entrega (Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En cas de voler realitzar un canvi, el client haurà de gestionar-ho via telefònica a través del número d’atenció al client 934 197 319 (ext. 2). En aquell moment, se l’informarà del procediment a seguir i se li tramitarà la devolució, sempre i quan es compleixi amb els requisits establerts per part de bitti.es

Aquests requisits estableixen que, el producte a retornar ha d’estar en perfectes condicions i ha de conservar el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació facilitada amb el producte.

bitti.es realitzarà el reintegrament de l’import total de la compra del consumidor, és a dir, el preu del producte.

Les despeses d’enviament de la devolució correran sempre a càrrec del client, a no se que es tracti d’un error o defecte per part de bitti.es. Només en aquest cas, bitti.es es responsabilitzarà d’aquestes despeses, recollint i gestionant la nova entrega del producte, en un termini de 24/48 hores, si el producte en qüestió estigués en estoc. O bé, en cas de no estar disponible, comprometent-se a informar al client, degudament, del temps estimat de reposició.

Abans de procedir al reintegrament, l’empresa de missatgeria recollirà el producte i l’entregarà novament a bitti. Un cop arribi a les nostres instal·lacions, bitti verificarà que s’hagin complert totes les condicions prèviament esmentades i procedirà a realitzar la devolució, mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual es va efectuar la compra, en un termini màxim de 7-14 dies naturals.

Conforme a les excepcions al Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució d’aquells productes pertanyents al grup de cadiretes de cotxe (per motius de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (productes personalitzats). .

Realitza la teva consulta

Omple el següent formulari per fer-nos una consulta del producte.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Autoritzes a Bitti a contactar amb tu via Whatsapp per donar resposta a la teva petició?

Recuperar contrasenya Doneu-vos d'alta
 • Active Lay Flat : aquesta funció de 'posició horitzontal activa' (reclinació 150º) garanteix que el nadó viatge amb seguretat, fins i tot en posició tombada, ja que, en cas d'accident, la carcassa interior es mou automàtica a la posició vertical.
 • Dynamic Force Absorber : protecció extra per a la zona del cap.
 • Capota flexible amb l'opció de pujar una banda mantenint l'altra banda avall.
 • Protecció addicional contra impactes laterals ( SIP+ ).
 • Cadira rotatòria per a un accés fàcil quan s'instal·la amb la base.
 • Moltes de les funcions de la cadira es poden manejar amb una sola mà .
 • Compatible amb : Bugaboo Donkey 1-3, Bugaboo Dragonfly, Bugaboo Fox 1-5, Cybex Balis S, Cybex Gazelle S, Cybex Mios, Stokke YOYO, Joolz Aer+. Són necessaris els adaptadors específics.

 • Utilitzant materials duradors i reciclables, facilitant el canvi de peces i estenent la vida de la cadira al voltant de 15 anys.

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid i ple davantatges

Crea la teva Llista Nadó
Fàcil, ràpid
i ple d'avantatges

CREAR LISTA